Hamsicik Merhaba 16 haftalıkken bebegimin kalbi durdu patoloji sonucundan anlayan varsa yorumlayabilirmi
zeynepsg Hamsicik ben de baktım da pek bi şey anlamadım canım. İkili test yaptırmış mıydınız ? Ben de 15. Haftamdayım bir düşüğüm var sizin haftalarınızda bu durumu yaşayan çok kişiye rastladım çok korkuyorum rabbim size de en güzel zaman de tekrardan nasip etsin. siz peki bi şey hissettiz mi yoksa kontrole giderken mi fark ettiniz?
nevamm1 Hamsicik canım çok geçmiş olsun benimde iki kez patolojiye gitti bana doktorun söylediği patoloji sonucunda sadece alınan parçanın fetüs mu degil mi ona bakılır yani alınan parçanın bebek olup olmadığına bakılır bilmiyorum anlatabildim mi ama bebeğin kalbinin neden durduğu patoloji ile belli olmaz genetik araştırmaya gitmesi lazım bunun içinde 3 düşük olmasını bekliyorlar ama bizim 2.dusukten sonra gitti eşimden ve benden kan örnekleri alınıp kalıtsal hastalıklara bakıldı.yani anlatmak istediğim bu patoloji sonucuyla hiç bir şey belli olmaz sadece genetik test ile anlaşılır.
endlesslove1 Hamsicik canım aradan uzun zaman geçti malesef ki böyle bir şey oldu bende de bende sonuçları bekliyorum sonra ne yaptınız merak ettim genetik verdiniz mi ne çıktı
Hamsicik zeynepsg hic bisey hissetmedim 2 oglumuz var bu kızımızdı kontrole gittigimizde ögrendik zaten dünyamız basımıza yıkıldı rabbim kimseye böyle bi acı yaşatmasın
Hamsicik endlesslove1 merhaba oncelikle gecmis olsun rabbim kimseye yasatmasin boyle bir aci . Patalojide neden kalbinin durdugu belli olmuyormus zaten genetik testte doktorum tekrar hamilelik olursa ozaman yapalim suan bunu yapmamizin hic kimseye faydasi olmaz demisti.
Hamsicik endlesslove1 evet suan 12 haftalik hamileyim. Doktorum ikili test yapicak eger bi anormali saptarsa genetik test isticegini soyledi