dolunay__ FDM220 bebek şu an 7 aylık bugüne kadar hiç ne kilosunu söylemiş ne resim vermiş cinsiyetini bile yarım yamalak söyledi onun için değiştireceğim son iki ayım kaldı zaten
EylulAlyaMomm FDM220 suanlik normal gibi duruyor ama tam belli değil bu gittiğimde tekrar bir sorucam ne durumdayız diye, sizin belli mi doğum
FDM220 EylulAlyaMomm benim zorunlu sezeryan gözüküyor şuan için ama tam belli değil bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏
FDM220 dolunay__ niye öyle bişey yapmış ya doktorun hangi çağda yaşıyoruz artık cinsiyet söylememe felan mı kaldı bence biran önce değiş🍁
Nur_50 FDM220 evet ondan kaynaklıymış çünkü doktora gittim ultrason rahim uzunluğuna baktı normal muayene etti böbreklerime baktı sorun çıkmadı nts bağladı birşey çıkmadı
Arzuanne FDM220 çözümü ne bilmiyorum valla hep tek kullanımlık tozla falan geçiştiriyorum 2 gün önce oldum o günden beri midem şiş inmiyor
2bebislianne Bizde 29+6 olduk ağrılarım var biraz bacaklarıma kramp giriyor arada bir de 11 aylık bebişim de var baya zor geçiyor ama buna da şükür 🌺🤲😌
Furkanhifa Ben 29+0 da gitmiştim 1400 Gr demişti doktor şekerim hafif yüksek diye dikkat ediyorum diyet yapıyorum bu seferde bebek mi kilo almıyor aceba diye düşünüyorum haftası aynı olan arkadaşlarıma göre daha az.
Mimpie Furkanhifa 29+0da gittim en son ben de 1300 gr, doktorum gayet iyi dedi. Sizin bebişinizin kilosu da ideal bence sıkıntı yapmayın. Doktorum 3200 doğurursun muhtemelen dedi ☺️