bebisliozlem Rabiul yaaa daha çok minik 🥰🐣 ben haftanız büyük sanıyordum sizin Hatırlıyorum da kasıklarım ve göğsüm çok ağrırdı o zamanlar. Bulantı ve kusma değil de tiksinme ve iştahsızlık vardı.
Rabiul @bebisliozlem yarın 6 haftalık olacak daha minicik bu teyzesiii siz kaç haftalık oldunuz 😍😍 sabah bulantılarım oluyor çok korkunnç 😵💫😵💫
bebisliozlem Rabiul 😻 maşallah biz de 18+3 olduk 🐣 sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimizin 🤲
Rabiul @sumeyye-11 inşallah canım 🙈 çok acıkıyorum gece saatleri özellikle 🤤🤤🤤 hepimiz hamişiz bişey de diyemiyorum 😂😂
Pinaargunes Rabiul ben de acıkmıyorum niyeyse 2 ogun yiyorum arada meyve ceviz falan ama uzun sure bisey yemedigimde midem feci bulanıyo yanimda bisey tasimam gerek disari vs cikinca😂😍
Rabiul @Pinaargunes evett geçen gün azaldı dedim tekrar başladı sürekli çıkıyorum yatmadan 5 dk önce giriyorım yatakta tekrar geliyor hortum mu çeksek ne yapsak 😂😂😂
Rabiul @Pinaargunes 2 öğün ne kız ben 3 tamamlıyorum extralar hariç muz elma nar kuruyemiş kekler çikolatalar aman aman havada uçuyor hahaha
Pinaargunes Rabiul asla tatlı yiyemiyorum tiksindimmi naptim 1 aydir agzima surmedim ceviz muz mandalina yiyorum ara ogun olarak baska da tık yok abu cubur yok yani😂🙏
Rabiul @Ecelina2020 halsizlik çok oluyor evet 🥲 baş dönmem olmuyor çok şükür çok dikkat et sürekli varsa doktoruna söyle vitamin takviyesi yapsın ♥️
Rabiul @Pinaargunes @sumeyye-11 ev işlerini yapabiliyor musunuz ? Ben süpüreyim dedim ağrılarım oldu misafirlerim de gelecek ev biraz pislendi, eşimin doğum günüydü 3 gün önce herkes yiyip içip bıraktı gitti benim başımdan aşşağı kaynar sular döküldü tabi çok sinirlendim
sumeyye-11 Rabiul süpürge toz alma vs gibi şeyleri yapıyorum ama mutfak dolaplarını silmek istiyorum ama erteliyorum uzanmak istemiyorum sakıncalı diye🫠 ama tabi misafirleriniz biraz ayıp etmiş eğer hamile olduğunu biliyorlarsa canım🥰
Nry_Krdnz34 Rabiul ara tekrardan gelsinler temizlesinler evi .. Çok ayıp bişi .. Sen artık iki canlısın canım .😘 bak ben sinir oldum 🙃
Pinaargunes Rabiul misafir falan gelmesin çok ayıp ya . ben aslında çok bişey yapmıyorum bugun süpürdüm ama bi tık sırtım ağrıdı pek bişey yapmıyorum korkudan😂😍
Rabiul @sumeyye-11 @Nry_Krdnz34 Ay malesef süpürge yaparken ağrım oluyor ama inşallah geçer bir an önce pasaklı gibiyim 😂😂