Caglademiral Rabiul Gittim canım çok şükür bir sorun yok keseyi gördük kalbini duyamadım ama kese içi oluşum var dedi doktor haftaya kalbını dınlıycez ❤️
Nry_Krdnz34 Rabiul kızlar bende yarın gideceğim Dr uma muayeneye inş kese görünür 🙏 çok heyecanlıyım 🥰
Pinaargunes Nry_Krdnz34 ben çarşamba günü gördüm çiçeğim 5+4 de gördüm ama bebiş daha oluşmamış 13 gün sonra gidicem inş gorurum💖
Sabirsizanne2510 Eme2 benim de 6+3, 3 gündür kahverengi akıntı var. Size normal mi dedi doktorunuz. Bana hap verdi ama ben hastaneye yatırır serum tedavisi uygular falan diye bekliyordum rapor bile vermedi. Gerçekten yapacak bir şey yok mu acaba bu durumda
Eme2 Sabirsizanne2510 acil hiçbir şey yapmadı özele gittim bir iğne yaptı sonra progestan verdi 5 hafta sonra tekrar gel bol bol dinlen dedi. Öyle aman aman bir şey yapmadı
Rabiul @seweyt kalp atışlarını daha duymadım keseyi 5+1 de gördüm inşallah 29 unda kalp atışlarını duyacağım 😍
Rabiul @Baharaysel yarın tam 6. Hafta benimde ilk zamanlara göre azaldı lavaboya çıkmam kasık ağrım da ilk zamanlara göre hafifledi bazen geliyor sadece ama bulantım var
Rabiul @Baharaysel amin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kolay geçiririz rabbim kolaylık versin ♥️
Pinaargunes Nry_Krdnz34 yaaa yerim onu inşallah görünür canım benim içini ferah tut çok heycanlı o an ama gorunce koca bi oh çekiyosun💖