Pinaargunes Klcrn hayirlisi mecbur alcaz zaten de bi kalp atislarini va duymak nasip olsunda insallah🙏😍
sumeyye-11 kızlar az önce muayneden çıktım kese göründü🥹 5 haftalık dedi 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi, uygulama 5+3 gösteriyor
Pinaargunes sumeyye-11 sumeyyee hadi gözün aydın benimde dün 5+4 dü kese gözüktü fakat bebiş olusmadigindan 10 gün sonra gel dedi🙏😍
Rabiul @sumeyye-11 yaa canım benim hadi gözün aydın çok sevindim bir sonraki kontrolde kalp atışlarını duyarsın inşallah ♥️ uygulama 3-5 şaşabilir tatbiki tahmini doğum tarihi verdimi ? Uygulama 21 Temmuz , doktor 20 Temmuz doğum dedi 🙈🙈🙈
sumeyye-11 Rabiul inşallah canımm🥰 22 temmuz dedi. içim rahatladı kese gözükünce yaa bide kalp atışlarını duysak🥹🥹🌸
Rabiul @Pinaargunes yukarıda önermiştim gördünüz mü kızlar hamilelik+ diye uyg var onu indirin öbür haftaları da görebilirsiniz ve neleri gelişecek onları öğrenebiliyorsunuz @sumeyye-11
Pinaargunes Rabiul benim uygulamaya gore tahmini doğum 20-22 gozukuyo temmuz yaa aynı anda doğum yapicagimizi dusunmek bile cok degisik bir hissiyat🙏😍 rabbim hepimize saglik güc kuvvet versin insallah korkularimizi alsın içimizden😢🙏
Rabiul @sumeyye-11 @Pinaargunes Mide bulantım başladı işteyim hemen lavaboya geldim aaaahhh çok korkuyorum kusmaktan hele ki lavaboya yetişemezsem diye çünkü uzakkk 😱😱😱😱😭😭😭😭
sumeyye-11 Rabiul yaa bende çok korkarım😑 yanında tuzlu kraker bulundursan canım ben öyle yapıyorum iyi geliyor
Pinaargunes Rabiul yaa kıyamam ay insallah kusma raddesine getirmez seni. Allaha sukur benim şuan yok bazen eksi tat geliyo gegiriyorum vs ama bulanti da oluyo kusma raddesine gelmedim inşallah gelmeyiz🙏😢
Rabiul @Pinaargunes ah çok korkunç annem grissini kraker al dedi onu aldım doktoruma yazdım oda ilaç verdi 😵💫😵💫😵💫
Rabiul @sumeyye-11 @Pinaargunes Kızlar daha daha neler yapıyorsunuz nerde oturuyorsunuz kafamı dağıtmaya çalışıyorum bulantıyı düşünmek yok 🥹🥹