Rabiul Kızlar 5. Haftamdayım kasık ağrım neredeyse geçti bulantım yok ama bazen iştahsız oluyorum sizde ne var ne yok durumlar nasılll ???
aysenuroztunc Rabiul 6. Haftaya girdim sabahları bulantı hafif var göğüslerim de fena ağrıyor . Kaşık ağrım geçti çok şükür
[silindi] Rabiul 4 haftalık kasık ağrım yok bel ağrım yok mide bulantısı yok iştahım normal sadece halsizlik var göğüs ağrılarım da geçti baya bazen hamile olduğuma inanmıyorum 😁
Miracc06 Rabiul 6+3 mide bulantısı mide yanması halsizlik kasık bacak ağrıları ne ararsan var bende 😂 ogluma 3. Aydan sonra baslayana durumlar bunda Cok erken basladı yaa
Dmrly Rabiakltk5 bende 7 haftalıgım mide bulantım ıcın doktor bana ilac verdı sımdı rahatladım istersenız doktorunuzla görüşün
Edaa01 Bende başta iyiydim fakat 2 gun oluyor hafiften mide bulantısı gelmeye başlıyor bide gecmek bilmeyen ara ara baş ağrısı kasık agrısı sanki adet ağrısı cekiyorum
Rabiul @aysenuroztunc @Edaa01 Uyku problemi var mı ben işten gelince yemek yiyorum uyku bastırıyor ama asla uyuyamıyorum saat 12-1 e kadar uykulu şekilde oturuyorum ve bu beni çok yoruyor
aysenuroztunc Rabiul fazla uyku yaptı sürekli uyuyasım geliyor benim de ama tuvalet işi bozuyor gece bile uyanıyorum çiş için 😂
Edaa01 Rabiul evet canım bende öyle oluyorum kendimi bildigin zorla uyutuyorum uykum oldugunu hissediyom ama uyamıyom ve bu beni daha cok yoruyo başım agrimaya başliyo
sumeyye-11 kızlar 5. haftada kasık ağrısı yaşayan oldu mu şiddetli değil orta derece bi ağrı, endişelenmeli miyim ilk gebeliğim
aysenuroztunc sumeyye-11 rahim büyüdüğü yada yerleşme ağrısı olduğu için normal diyorlar bende çok yaşadım
Eme2 Merverdogan benim var 7+2 yiz ilk zamanlardan beri var ara ara kırmızı oluyor ama genelde kahverengi leke geliyor. Sizin nasıl
Burcu__0506 Merverdogan benim kanamam varmış bugün gördüler daha önce böyle birşey söylemediler progestan başladılar hem iğne hem fitil
Klcrn Merverdogan ben ilk gebeliğimde yaşadım çok iş yapma ayakta fazla.durma bana ilaç vermişti doktor ama korkulucak birşey yok demişti kendini yorma dedi işte sende dikkat et
Rabiul @aysenuroztunc Eveettt işteyken çok sıkıştığında gidiyorum ama evdeyken lavaboda kalmak istiyorum 5 dakika da bir gidiyorum zaten 😂😂
aysenuroztunc Rabiul gerçekten öyle 🤣 ilk haftalarda böyleyse son haftalarda o baskıyla nasıl olucak bilemiyorum 😂
Rabiul @Merverdogan formda okuduğum kadarıyla etrafı olduğu zaman sıkıntı olmuyormuş ama doktor kontrolünde olmanızda fayda var