Sevdayaz Gebze ya da Darıca güncel doğum fiyatları hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi? Doğum yaptıysanız memnun kalıp tavsiye edebileceğiniz hastane de olabilir. Teşekkürler🌸
Birdadaskizi Sevdayaz geçen hafta medikal park . Fiyatları sezeryanları biliyorum 1. Sezeryan 18.000. 2. Sezeryan 19.000. 3. Seseryan 20.000 dendi
Sevdayaz Cerenbelis1 ben 33+6 şuan farabiye gidiyorum ama orda doğum yapmak istemiyorum bakalım☺️ siz hangisine gidiyorsunuz?
Sevdayaz Birdadaskizi benim de 2. sezaryen😂 medikal park biraz fazla pahalı sanki teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için🌸
Birdadaskizi Sevdayaz evet ben paket almıştım mayıs ayında 25.000 e muayaneler nstler tahliller ve dogum. İyiki o zaman almışım suan avantajlı oldu bana
Sevdayaz Cerenbelis1 maşallah ssğlıkla büyüsün. Medicalpark gerçekten iyi hastane Mine hanım var ilk doğumumu onda yapmıştım bende. O zaman medar daydı☺️
Loyabloom Gebze özel yüzyıl hastanesi sezeryan 11 bin Gebze Medar hastanesi normal 13 bin sezeryan 13.500 spinal eklenirse 1000 tl ekstra istiyolar 1 ay onceki fiyatları böyleydi
Birdadaskizi Sevdayaz bende aynı mine hanıma ilk doguma gitmiştim medardayken ilk cocugunuz kac yasında 20.02.2020 bizimki
Cerenbelis1 Sevdayaz teşekkür ederim sizinkide sağlıkla büyüsün inşallah 😊 bende mine hanımı ve Sibel hanımı çok duydum Sibel hanıma gittim ilk defa ve memnun kaldım gayet ilgiliydi