Ecelina2020 Lütfen bana bı akıl verin yada bildiğiniz yontem. Son adet tarihine göre 5+6 gebeyim aşırı halszm baş dönmesi var üç beş dakka ayakta durunca yoruluyorum ne yapabilirim.?
Derinnmom Ecelina2020 ben 5.haftadan 14.haftaya kadar hep böyleydim bazı günler 16 saat uyudum elimde değildi 😂 sürekli kusma mide bulantısı halsizlik geçti çok şükür 🙏🏻
Boncukk123 Ecelina2020 3 ay yattım canım yapılacak bişey olduğunu sanmıyorum aynılarını yaşadım daha da fazla sekılde ilk 3 ay normal bunlar
Ecelina2020 Yagmurakyurek ya öyle yapmaya çalışıyorum bı 3 yaşında kızım var onlada pek ilgilenemiyorum çok üzülüyorum sürekli böyle olması normal mi acaba ilkinde bu kadar olmamstm sanırım başlarda
Ecelina2020 Derinnmom inşallah benimde geçer çok kötü oluyo özellikle baş dönmesi bide yanlız olunca çok Zor oluyo
Sumeyra76 Ecelina2020 34+5 haftalık şimdi bende öyleyim kafayı yerden kaldıramıyorum halim yok nefes alıcak halim yok niyr acaba
Sumeyra76 Ecelina2020 cuma günü gittiğimde söyledim normal dedi bebek büyüdüğü için dedi ama kolu kaldıramıyorum
Boncukk123 Ecelina2020 ben öyle yapmıştım canım ilk 3 ay zor geçmişti sımdı 24.haftadan gidiyorum ara ara çabuk yoruluyorum ama ilk aylar gibi degılım şükür.
Eflinshine Bende ikinci hamileligim 5 haftalık oldu gebeliği öğrenmeden önce başladı baş dönmem hala çok fazla. İlkinde bende yaşamamıştım korkuyorum açıkcası, normalmiş demekki