Zeyynnpp Adetim gecikti doktorum duphaston kullan dedi bugün 7.gun olucak daha gelmedi kasık agrilari oluyor ama gelen giden yok.. sizin ne kadar sürede gelmişti
nzlbrn Zeyynnpp benim Haziran’da 22 gün gecikmişti duphaston sabah akşam kullandım 2 gün sonra regl oldum
kbryzb Zeyynnpp düşükten sonra benimde gecikme oldu 20 gün doktorum bana da duphaston verdi ama onu kullanmadım ben 1 hafta boyunca sabah akşam soğan suyu yaptım içtim ve regl oldum
Ezgi2301 Duphastonu ben adet geciktirici olarak kullanmıştım bıraktıktan 1 hafta sonra kendiliğinden regli olmuştum soğan suyu için söktürür
Ezgi2301 Zeyynnpp bende doktor önerisiyle aldım ama ve geciktirici niyetine kullandım yeni evlenmiştim tatil için kullandım ve olmadım
nzlbrn Zeyynnpp içinde 20 tane vardı sanırım toplam 4 tane yani 2 gün kullandım 3. Gün regl oldum ama doktor hepsi bitene kadar dediği için sabah akşam içmeye devam ettim sizin doktorunuzun önerisi nedir ona danışın 😊
gulsahklycc Zeyynnpp banada verdi doktorum bu ilaci 5 gün kullandım normalde söktürüyle hemen regli olurum ama olmadi beklemedeyim 🙂
Zeyynnpp gulsahklycc bu sefer adet gecikmesiyle başladım canım normalde kullandığım zaman adetin 12-26 günleri arasında kullaniyordum