Baharatajanova Kızlar 20+4 günlük hamileyim hareketlerini hissetmeye başlamıştım 3/4gun hep hareket etti ama 3gundur hiç hareketi yok bu normal mi? ☹️ Moralim çok bozuk çikolata filan yiyorum ama yok etmiyor
Aysegul1805 Baharatajanova canım her gün hissetmemen normal bence hareketini ama sen yine de için rahatlasın istiyosan hastaneye gidebilirsin bemde 20 haftalığım bazen üç dört gün kıpraşmıyor bazen de durmuyor
Hazalaskin Baharatajanova haftan daha erken rutin her gün hareket için ama bı git doktora için rahat etsin
Yagmurakyurek Baharatajanova 29haftlga kadar haraketleri düzensiz olur korkmayin uyuyorlar uyumasalar buyuyuyemezler eğer bir korkunuz varsa içinizi rahatlatmak adına sağlık ocağında kalp atimina bakilior gidip bakın
Pinark92 canım bu haftalarda gayet normal bende senin gibiydim şimdi 21+4 olduk bugün hergün hissetmeye başladım 3 gündür o yüzden dert etme kendine 1 gün hissedersin gün hissetmezsin
Barabar Baharatajanova hastaneye bile gerek yok aslında sağlık ocağındaki ebenin yanına gidin onlarda el doopleri var. Kalp atışıni duyup rahatlarsiniz inşallah
Barabar Baharatajanova A aa nasil yok il sağlık müdürlüğüne yazın bence. Alternatif olarak farklı bir mahalledeki sağlık ocağına da gidip rica edebilirsiniz geri cevireceklerini sanmıyorum hem içiniz rahatlamış olur
momqq Ahh ahh bnde bekliyorum divinmesini 18+3 deyiz bide ikinciler erken hissedilir diolar bizde de tık yok 🤷🏻♀️
Aysnrclk Baharatajanova merhaba bende aynı durumdan muzdaribim 22 haftalık oldum bende 3 gündür falan net hissetmiyorum bende sizin gibi yapıyorum aynı çikolata yiyorum vs yok doktora sordum oda yemekten bir saat sonra yan sola yat dedi o zaman hissettim bende 2 de bugün sağlık ocağına gidip kalp atışlarına baktıracağım sizi çok iyi anlıyorum
Zehrabal1 Baharatajanova normal daha çok küçük bu haftalarda düzenli hareket etmez . Ben 36+5 oldum hala bazen uyuyo korkutuyo beni 😅
Aysnrclk Baharatajanova merhaba gittim geldim tetenoz aşısı oldum ve dinledi o cihazla başı aşağıdaymış daha küçük dedi hissetmezsiniz her hareketini dedi düzensiz olur dedi bu haftalarda hissedersiniz dedi telaşlanma canım sende bence bende hareketlerini geçene hafta hissediyordum 3 gündür falan hissetmiyorum normalmiş strese girme sende benim gibi içim rahatladı ama çok şükür
Baharatajanova Aysnrclk çok sevindim canım senin adına. Ay inşallah bizimkide öyledir bir sıkıntı yoktur inşallah
Aysnrclk Baharatajanova yoktur canım biz anneler stres yapabiliyoruz haklıyız da evet ama sende iyi ol çünkü ger şey güzel olacak 😇😇