yagmurrrra Normalde 10+5 ultrasonda 11+1 ikiside haftaya detaylıya giricem. Doktorum bişey demek istemiyorum ama kıza benziyor gibi dedi daha belli değil dedi. Sizce ne?? TEK YUMURTA İKİZİ YANİ CİNSİYETLERİ AYNI
Hazalaskin yagmurrrra ben hiç anlamam cinsiyetten ama şey sormak istiyorum sana postunu işgal etmiş gibi olmazsam 🤣 ikiz olduğunu ne zaman anladı doktor yani ne zaman ikiz dedi bende Gebeyim de rüyamda ikiz bebekler görüyorum hep 6 haftada kese bebek gördük ve nokta kadar bebek
yagmurrrra Hazalaskin olurmu estagfurullahh☺️ Biz önce 5 haftalık gittik sadece kese vardı sonra 7 haftalık kalp atışı için gittiğimizde tek kesede 2 bebek gördük şok olduk betamda yüksek değildi 4 haftalıkken 250lerdeydi
Hazalaskin yagmurrrra bebek derken nokta gördük doktor o bebek dedi kalp atışı da duyduk 6. Haftada tek kalp atışı vardı şuan 9 haftalık hamileyim doktora 12. Haftada gidicez 🫶
Hazalaskin yagmurrrra benim bı kızım var ikiz olursa diye korkuyordum da 🤣 tabi Allah bilir sağlıkla gelsin de teşekkür ederim 🙏
yagmurrrra Hazalaskin valla öyle oldu yaşımda 25😀 25 yaşımda 3 çocuk anası oluyorum😀😀 neyse ileride rahat ederim inşallah😀😀