Derinnmom Kızlar ilk defa evde lahmacun içi yapıp fırına göndericem 8-10 tane için neler kullanmalıyım? Yapanlar varsa tarif istiyorum 😍💖
Yazmelegi_ Derinnmom ben genelde bunları katıyorum Domates Biber Maydanoz Soğan Sarımsak Biber salçası azıcık Pul biber Karabiber
Minikmucizelere Derinnmom ay da pazar gjnu yaptim😅 Domates biber sogan sarimsak maydonoz karsbiber kirmizi toz biber sen pul biberde kullana bilirsin bi iki kasik salca benim kiymam yagliudi salca katmadim o yuzden seninki yagsizsa yag ekleyebilirsin harci yogurup anlarsin ztn cok kati olmasin biraz civik olsunki guzdl dagitabilsinler
Boncukk123 Derinnmom ayy canım valla bunun tarifini netten bakmıştım nefis yemekler tarifinden aşırı iyi olmustu fırına vereceksin bir de cok lezzetli olur
Sevvalll42 Derinnmom ay siz öyle diyince bende yaptırcam kız iyiki dedin çok severim geçen (konyalıyız) etli ekmek yaptırdım valla mükemmel olmuştu beklemiyorum kendimden böyle büyük bi işi becermeyi hahaha
Derinnmom Yazmelegi_ @Asya011 @Minikmucizelere kızlar sarımsak koymazsam olmaz mı? Hiç sevmiyorum 🤦🏻♀️
Asya011 Orta yağlı 250 gram yeterli 7-8 adet için. Maydonoz biber ,domates, salça , 2-3 soğan , biraz zeytinyağı acı seviyorsanız biraz acı baharat atabilirsin . İki dişte sarımsak ezebilirsiniz ☺️ afiyet olsun
Derinnmom Minikmucizelere kıymam yağlı galiba, bi de hepsini karıştırdıktan sonra dolapta dinledirmeme gerek var mı
Derinnmom Boncukk123 oraya da bi bakıyim, dışarıdan alınmıyor artık burda tanesi 45-50 lira 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Minikmucizelere Derinnmom olur tabi niye olmasin ben sevdigim icin koydum sevmezsen koymayabilirsin sogan olucak nasi olsa icinde🙂
Minikmucizelere Derinnmom vaktin varsa dinlendir ben bi saat dinlendirdim o kadar vaktim vardi da ama ztn kiyman yagliysa guzel olur o vaktin yoksa dinlendirmesende olur yani bence
Yazmelegi_ Sevvalll42 ahaha kız kıyma zaten ana malzeme diye yazmadım lahmacun başka neyle yapılıyor ki
sekerinannesi_ Ah canım lahmacun çekiyor günlerdir. Şimdi bunu görünce yine çekti😅 Ama şekerim var diye yiyemiyorum 😣
sekerinannesi_ Derinnmom içinin yok da hamurunun var🤷♀️🥲Ben alıştım yaa sorun yok benim yerime de 1 tane yersiniz 😅
Deletedmom_110 Derinnmom Kıyma Bolca soğan Sarımsak Domates Biber Maydonoz Az sıvıyağ Pulbiber karabiber tuz kimyon sumak isot Ayy canım çekti neyse bugünkü menüm hazır yarın yaptırayım 😅😅❤️