Dugus1996 Günaydın 🤦♀️Geceden beri uyuyamiyorum kızım çok ama çok hareketli 33 haftalik olduk. Ayrıca mide bulantim ve kusmam da var normal mi böyle olması. Uykudan uyanıyorum hareketleriyle ve midem çok fena
LyliaMom Dugus1996 ben de sizin gibiydim, hala da devam ediyor 37 oldum. dr’lar sorun yok diyor bebeğin herşeyi normal. ama midem hep ağzımda bıktım artık 😪😪😪
YagizAsyaMom Dugus1996 akşam belirli bir saatten sonra sıvı alımını durdurun aradaki farkı anlarsınız ben hiç kalkmıyorum en fazla 2 kere kalkarım 🤷♀️
Ozlemslk Dugus1996 mise yanması ,aşağıya baskı uykusuzluk,bebek bereket ettikçe uyanma 🙄 34 haftalığız sanırım sona kadar böyle davam edecek🙄🙄😫😫
sonsuzmasalim Dugus1996 benimki de cok haraketli ama uykudan uyandiracak kadar siddetli degil. Benimde midem cok fena. her sabah 4-5 gibi uyaniyorum kusmaya basliyorum☹️☹️
ilkim19 Dugus1996 biz 34 haftalığız benimki de iki gündür çok hantal az hareket ediyor ben geceleri uyuyamıyorum ama hareket etmesinden değil evham yaptıgım için şimdi sizinkileri duyunca daha da evham yaptım 😣😣
Dugus1996 Az hareket etse de merak ediyo insan çok hareket etsede annelik böyle bişey galiba 😥 Mide bulantısı kusma olmasa yine iyide başlara döndüm ben galiba 🤦♀️