rumeysa_arslan06 Elffyns bende memorialde bakıyorumda böyle rahatlatıcı pimpirikli olmayan birisini arıyorum açıkçası hem bilgili olsun
Elffyns rumeysa_arslan06 gayet rahat biri 😉mesajlara da cevap veriyor hemen olmasa da veriyor 2 3 saat için de
maviiii61 Elifecemom numara vermesi bence çok güzel bir şey istediğin an hemen iletişim halinde olabiliyorsun diğer türlü operatörden bağlanıyorsun khalaya hoca da numara vermedi yoksa ben direkt olarak onu alırdım doğum paketinde ama bilemiyorum aklım çok karışık 🤔Bu arada inşallahhhh sağlıcakla kucağına alırsın miniğini 🤲🏻❤️
Can_Cansu maviiii61 ben khayala hanıma doĝum paketi aldım numarasını ilk muaneye gittiğimde verdi ne zaman istersem yazıyorum yada arıyorum ilgileniyor
canan112 Bebeğim yaklaşık 12 haftalıkken Etlik lokman hekimden paket aldık.. bi kaç uygulamanın hesaptan düşülmesiyle 15700 gibi bi fiyata anlaştık.. şu an için doğum paketleri ne kadardır bilmiyorum ama benim muayene olduğum doktor doç olduğu için tek muayenesi bin küsur o yzden avantajlı olduğumu düşünüyorum..
Can_Cansu maviiii61 azerbeycanlı doktor var khayala hanım ona gidiyorum ben memnunum lala hanım var oda iyi ebru hanımı tavsiye etmem digerlerini bilmiyorum
Can_Cansu Elifecemom ebru hanım op doc degil sadece dogum paketleri cok yogun bi doktr yogun oldugu icin de istedigin zaman ulasamıyorsun ben 2 kere gittim hic memnun kalmadım
Elifecemom Can_Cansu benim ilk doğumda gebelik zehirlenmesi olduğu için perinatolojiye gitmem lazım o alanda da 2 doktor var biri ebru hoca diğeri filiz hoca , filiz hoca numara vermemesi dışında iyi gidiyor sakin bilgili bı doktor bende pek soru sormam zaten bu çok dezavantaj olmaz heralde 😊ama burdaki postlara göre sanırım operator doktorlar daha ilgili ve sevilen doktorlar bende lala hocayı sevmiştim bı arkadaşım da Alptekin hocadan çok memnun kalmıştı
Elifecemom Can_Cansu ben ebru hocayı doçent diye biliyordum çünkü bana 2 tane perinatoloji doktoru var ikiside doçent onlardan birini seç demişlerdi, demekki yanlış anlamışım
maviiii61 Can_Cansu bende ona gidiyorum ama doğum paketi almadım acaba alınca mı veriyor numarasını ☺️
Can_Cansu Elifecemom ebru hanım hemen numara veriyor ama mesaj attığında cevap vermiyor 😊 ben 2 kere muane oldum numarasını verdi tahlil sonuçlarını mesaj atarım dedi defalarca yazmama ragmen cevap vermedi
Can_Cansu maviiii61 olabilir normal olarak gitmedim ben hic paket alıp muane oldum gider gitmez verdi numarasını
Can_Cansu Elifecemom evet sanırım öyle filiz hocaya gitmedigim icin bilmiyorum ama op doktorlar ilgili
Can_Cansu Elifecemom bence onlar yanlış söyledi tek doc doktor var 😊 sekreterler yanlıs bilgiler verebiliyor bikac kere bende yaşadım
didemzgypn maviiii61 özel Ortadoğu hastanesinden ağustos ayında paket aldım benim doktorum doçent 10 muayene var gebelik tetkik tahliller var tabi sınırsız değil ama adetleri yeterli sezeryan normal farketmiyor doğum öncesi yatış gerekirse yüzde elli indirim veriyor yenidoğan ilk muayene veriyor ve yenidoğan yoğun bakım ünitesine var 21 bine aldım ilk doğumumu da burda yapmıştım.
maviiii61 Ben bugün aldım doğum paketi; 19.000 ₺, A life, Khayala hocaya, zaten öğrendiğimden beri ona gidiyordum paketi de aldım artık hayırlısı 🤲🏻🥰