Heyva Kizlar bebegim 5 gunluk kan uyuşmazlığından dolayi sarılığı yüksek zorla uyandiriyorum bütün hasta BEBEKLER icin 40 bin tane YA ŞAFİİ topluyoruz 12 bin tanesi okundu sizde okuyabilir misiniz şimdiden ALLAH RAZI OLSUN ❤❤
Babyboymom Heyva Merak ettiğim için soruyorum bağışlayın. Kan uyuşmazlığı için evlenirken test yapılıyor sizede yapılmıştır muhakkak orda söylemediler mi bunu?
Heyva Babyboymom Yapildi bi sorun cikmadi benim iki kizim daha var bi sorun olmadi benim kan 0rh pozitif onun A pozitif dr dedi kaniniz uyusmadigi icin erken cikti
Mybabe Babyboymom Heyva ikinizdede kan uyusmazligi yok annenin kaninin rh pozitif oldugu durumlarda kan uyusmazligi olmaz o yuzden size uyusmazlik ignesi yapilmamis Allah sifa versin insallah 🙏🏽
Melekcansu Bende 2500 tane okurum. Rabbim şifa versin tüm bebeklere. Anne babalarına bağışlasın inşallah.
Babyboymom Heyva Aa benimde eşimin A pozitif benim 0 pozitif ama testte bişi çıkmadı yani çıkmayıncada mı ihtimal oluyor
Heyva Rabbim hepinizden razi olsun insallah evlatlarinizin acisini gostermesin butun hastalara sifa nasip etsin insallah ❤❤❤
Semanurmurat Heyva Amiin 100 tanede ben alıyorum Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin hepsine sağlık versin🙏