Aybarssmom_ Kızlar eltimin kızının doğum gününü kutlucaz içimden öyle kurabiye tarzı bişey yapmak geldi beni çok yormayacak yapımı kolay tarifleriniz var mı 😋
Boncukk123 Aybarssmom_ nefis yemek tariflerinden bakıyorum canım orda menü seçenekleri var istersen doğum günü istersen beş çayı aramaya kurabiye yazarsan bir cok seçenek çıkacaktır ben daha cok kaydedilenleri deniyorum bire bir tutuyor
Selinmoon Aybarssmom_ şu eltisiyle arası iyi olanlara özeniyorum ya 😂 benim ki beni görünce somurtuyor 😂😂 kocasının tarafına hep öyle bir görümcemle iyi ama görümcem hep bana ondan söz ediyor tey Allahım 😂😂 dertlendim şimdi hahaha
Aybarssmom_ Selinmoon kız bizim de aramız iyi sayılmaz hiç hoşlanmam kendisinden 🤣🤣🤣🤣 ben çocukları çok seviyorum kızı da beni çok sever sırf onun için öyle içimden bir şey yapmak geldi 🤣🤣🤣
Aybarssmom_ Egemoms1303 bunu o kadar sık yaptım ki benim meşhur kurabiyem her şeyde ondan yaptım dedim bu sefer farklı olsun 🤣🤣
Selinmoon Aybarssmom_ kızını bizden uzak tutuyor hhahaha o yüzden ısınamıyorum 😂😂 neyse sana kolay gelsin iddiali bir şey yap 🤣🤣
Egemoms1303 Aybarssmom_ hahah bi ara çok meşhurdu ya 🙈 o zamann farklı bir şey olsun kolay gelsin canım 🥰
Minikmucizelere Aybarssmom_ top top mozaik pasta yapabilirsin aşırı kolay kurdan batirirsin bide ustune lokmalik dogum gunlerinde hos duruyo bence Çörek otlu kurabiye olabilir Elmali kurabiyede olur