tgbadlgzr Gebebuse normal sayılabilir, benim 32. Haftada 2.100 dü tabi her bebek aynı kiloda olacak diye bir şey yok :)
Mothertea Gebebuse minyon bir bebeğiniz olabilir görümcem de bu şekildeydi kızı 2700 doğdu 39da ama sağlıklıydı
pembebiranneadayi Gebebuse 35 de 2650 di bebeğim 37 de gittim 2950 çıktı en son. Doktorum bebeğin gelişimi ve ölçümleri uyumlu, önemli olan gelişimi dedi. Sizde kafanıza takmayın🩷.. Bol bol ceviz, muz yiyorum, kefir içiyorum ben de. Tavsiye ederim 🙏🏼
2prenses_masal-oyku Gebebuse bence iyi çokta kilo almasın ben ilk doğumda 3.720 kg doğurdum kızımı idrar torbası sarkması oldu tekrar hanilelik düşünüyorum diye ameliyat etmediler şuan onun sıkıntısını çekiyorum kilolu bebek sıkıntıymış valla ben onu anladım deneyimledim 3 kg yada 2900 lerde olması bence daha iyi zaten çıkınca kilo aldırıyoruz yani
YigitPoyrazMomm Gebebuse her bebek kendine özeldir kilosu boyu lütfen böyle şeylere hiç takılma kuzum kilosu da gayet güzel maşallah🤗❣
Hdeniz61 Gebebuse 34+1 de gittim 2356 gram dedi. Haftasıyla uyumlu güzel dedi. Bence sizinde normal 3 aşağı 5 yukarı aynı çünkü.
hsizyl Gebebuse 33+4te 2270 di ama haftasına göre dedi doktorum ilk başlarda iyi gidiyoduk şu an geriledik ceviz muz kaşer peyniri süt kuruyemiş bol bol tükettim bu hafta bakalım 🫣
kdrm Gebebuse 33+5 te 2100 gram biraz ince belli olacak dedi. Sağlıklı olsunlar da kilo doğduktan sonra da alır Allah’ın izniyle 🌸