littlefish Kizlar daha once de acmistim boyle bir post ama benim karnim hic cikmadi hala. Cikacaga da benzemiyor hic yani kivrim vs de olusmadi normal nasil hamile olmadan once duzse simdi de ayni. Bebegin gelisimi de iyi ama yani ne zaman az da olsa kucuk bir cikinti gorecegim ben? 🥲 Insan hevesleniyor gordukce..
tugcesakzci littlefish 29+0 yeni yeni belirginleşiyor hala dışarıdan görüldüğünde hamile gibi değilim. İç karnın geniş olabilir, vücut yapından dolayı çıkmıyor olabilir canım
LamiyaCetinkaya littlefish çok heves ediyor insan çok haklısın ama inanır mısın çok şanslısın da aynı zamanda, dengem bozuldu zar zor yürüyorum koca göbekle🥲🥲
Denizs16 Bende 28 haftalık hamileyim benimde karnım çıkmadı iç karnın geniş diyor herkes çok dar giyersem ancak belli oluyor
mombarbie_ littlefish bebisin ölçüleri normalse hiç kafanıza takmayın benimde aynı bazen çok fazla belli ediyor bazen hiç yok gibi dışarıdan bakan 26 haftalik olduğunu anlamaz yani 😅
littlefish mombarbie_ bebisin keyfi ve gelisimi yerinde masallah da benim karnim 26 hafta oncesi gibi 😂😂
birpcoslu littlefish inan çok şanslısın 🤣 26. Haftaya gelmek üzereyim sanırsın 8 aylık hamileyim göbeğim aldı başını gidiyor
Blackatlas Ya şuan karnınızda 30 cm bebek var plasentası var, suyu var. 26 hafta cıkmaması imkansız, böyle paylaşımlar fotoğraflı yapılsın 😂