hsns Kızlar pco olup hayıt tohum, aslan pençesi otu, sarı kantaron otu ve civan perçemli kullanıp regl olan var mı? Ben 2 haftadır kullanıyorum gelen giden yok sadece sol kasığımda çıtır bi hareketlenme oluyo o kadar cevaplarınızı bekliyorum…
cokbilmismom hsns cıvan percemi benim adetimi iki günde getiriyordu hayır ve aslan pençesi aynı etkiyi vermiyordu. Cıvan perçemini sabah bir bardak akşam bir bardak olarak için tadı çok acı ama içmeye çalışın hızlıca hemen üstüne tatlı bir sey yiyin ağzınızın tadı düzelsin😂 ama bunlarla gelmiyorsa adet söktürücü ilaç kullanmanız gerekebilir doktora bir randevu alın isterseniz. Tabi bu süreçte hamile olmadığınıza yüzde yüz emin olun
hsns cokbilmismom bana da tadı acı gelen sarı kantaron otu iğrenç bir acılığı var ama şifa olur diye içiyorum. Hamilelik konusuna gelince de en son geçen ay adet oldum ben 3-4 gün önce taharet aldıktan sonra kurulanınca 1-2 damla hafif kırmızıya çalan bi renk geldi peçeteye ve bitti bir daha gelmedi ama 2_3 gün boyunca şeffaf bir akıntım oldu yumurta akı gibi arada da sol kasığımda çıtır bi sancı oluyo ama gebeliğe yoramıyorum çünkü hiçbir belirtim yok