OgretmenEva Ftmskry iç karnınız geniş olabilir benim de öyle 25 haftalık olduk bilmeyenler anlamıyor bilenler de bebeği nereye sakladın diyor 😂😂
Handanby Ftmskry 25 haftalık oldum daha yeni çıktı bol giydiğimden kimse anlamıyor kilolu birinin göbeği gibi duruyor hala 😊
deletedmom6295 Ftmskry 37. haftadayım dün yanımda oturan kadın hamile olduğumu anlamadı sahi ne zaman çıkacak bu karın 😀
Sibelemre Ftmskry benim yarın 26 haftalık oluyo bana ne demelisin ya hiç hamile gibi değilim karnım büyümedi daha
ArinLinamm34 OgretmenEva ay ne kadar güzel iç karnınız geniş hanımlar 🤦♀️ keşke bende öyle olsaydım çok isterdim hem fazla çatlak olmaz hemde kimse anlamadı süper valla 🧐👌
Elifff1504 Ben 30 haftalık oldum benim bile karnım yok 😄 en çok hayalimdi karnımı gere gere gezmek 😄😄 ama nasip yavrularımız iyi olsunda:)
ArinLinamm34 Elifff1504 en güzeli böylesi kuzum inan ki. Harika bişey kimse anlamıyor ben sizin kadar şanslı değilim 🙄😔
Poine 22 haftada hala yokk çıkan az birşey var o da zaten kilo gibi duruyor. :( İç karnım geniş galiba, zor ama bende koca göbüklü olmak isterdim.