Günaydın kızlar ben doğum yapalı 5 ay oldu memnun kaldığım kullandığım şeyleri sizlere fikir olsun diye yazmak istedim. Bu postun altına sizlerde yazabilirsiniz herkese fikir olur yardımcı olur.
Şampuan ve deterjan: SİVENO tercih ettim içeriği temiz doğal ürün şuana kadar bir problem yaşamadım deterjanda güzel çıkarıyor bir leke kalmıyor.
Bebek bezi her bebeğin cildi farklıdır ben BABY TURCO ve MOLFİX kullandım bebeğimde ikisinde de sorun olmadı pişik taşma sızma gibi bir şey olmadı.
Pişik kremi olarak IVA NATURA ve İNCİA kullandım bunlarında içerikleri temiz
Bebek arabası olarak Travel sistem aldım KRAFTın Nepal modelini kullanıyoruz gayet kullanışlı sürümü rahat bana göre çok ağır gelmedi çokta yer kaplamıyor ki arabamız küçük ama rahatça sığıyor.
Anne bebek bakım çantası almadım gerek duymadım çünkü sırt çantam vardı ona rahatça her şeyi koyabiliyordum bir de Tuzla da oturuyorum belediye çanta göndermişti o çanta da çok kullanışlı büyüktü. Fazla eşyam varsa ona koyuyorum yoksa normal sırt çantamı alıyorum.
Mama sandalyesine gelince almadım kuzenim bana verecek onun yerine salıncak aldım çok güzel çok rahat bebeğimde onu çok sevdi hem kışın dışarı çıkamadığımız zamanlarda sıkılmasın diye hemde iş yaparken ben o eğlenir onunda diye düşündüm ayrıyetten önünde mama tepsiside var sabitleyip mama sandalyesi olarakta kullanabilirim.
Alt açma örtüsü gerçekten çok rahat çok işe yarıyor baby me aldım e bebekten bir yere giderken rahat oluyor kirlendi mi at gitsin yıkamakla uğraşmaya değmez. Ve evdeyken altını değiştirirken bebeğimin altını açıp biraz hava almasını istediğimde iyi oluyor altına seriyorum.
E bebekten cam rende aldım ben kullanmadım ama baya kullanışlı görünüyor kuzenim kullanmıştı.
Tırnak törpüsüne gelince aldım ben merak etmiştim ilk zamanlarda rahattı ilk aylarda ama şimdi kullanmak zor oluyor oğlum çok istekli değil bu konuda 🙂 o yüzden tırnak makasına döndüm ama törpüyü kendim için kullanıyorum yani çöp olmadı. İlla alınmalı mı hayır ama ilk zamanlar rahat oluyor.
Sormak istediğiniz bir şey varsa da yardımcı olabilirim 🙂