Gurbetkizi Merhaba, yarin kürtaj olacağım sorabilecegim kimsem yok, yapmam gereken yanımda götürmem gereken bir şey var mı, doktorum akşam çıkarsın yatmaya gereken kalmaz dedi, yanımda kimseyi istemedim birine ihtiyaç duyar miyim?
Aylin969696 Gurbetkizi öncelikle çok geçmis olsun ben yanımda yedek esortman takımı götürmüştüm ama hiç gerek kalmamıştı özel hastanede uyuyarak yapmıştı doktorum operasyonu 10-15 dk sonra uyandım biraz dinlenip çıktık hastaneden ağrım falanda olmadı sadece yanımda goturdugum pedi kullanmıştım ama genede yanınızda yedek götürün herkezin operasyonu bir olmaz belki yanıltmak istemem tedbirli olmak iyidir
Seguemka Gurbetkizi öncelikle geçmiş olsun ben iki aylık düşük yaptığımda sadece kürtaj olmuştum eşofman takımı götürmüştüm bı adet kürtajdan sonra giydim ben bı gece kaldım bide pet goturmstm kürtajdan sonra takmak için yanımda kaynanam vardı ikinci düşugumde bebeğim üç aylikti hem ilaç hemde kürtaj olmuştum yanımda eşim vardı yine eşofman ve pet gotrmustum
momofmychildren Gurbetkizi bişey götürmenize gerek yok 5-10 dakikalık bir operasyon sonra kendinize gelene kadar dinleniyosunuz kendinizi iyi hissedince cikisinizi yaparsınız Ben genel anestezi olmuştum hiç bişey hissetmedim operasyon 5 dakika sürmüş 15 dk sonra kendime geldim birkaç gün kanamanız olabilir ağrim olursa diye parol yazmıştı doktorum bir de antibiyotik yazdı onu kullanmıştım. Çıkmadan önce Ağrı kesici iğne vurmuşlardi hastanede. psikolojik olarak etkisi kalıyor ama fiziksel olarak bir iki gün içinde kendinizi topluyorsunuz Geçmiş olsun 🙏
Gurbetkizi Tesekkurler cevaplar için, operasyon catalda mi yapılıyor bir de sonda vs takiyorlar mi yoksa gerek yok mu, ben de anestezi ile olucam .
orkide123p3t Gurbetkizi evet anestezi vericekler çatalda oluyor işlem önce Bi fitil atılıp bekleniyor sonra doktor geliyor anestezi veriliyor ben elbise giyip gitmiştim elbiseyi kaldırdılar belime doğru ne Bi leke ne Bi kan hiçbişey batmadı gerek kalmadı eşofmana kıyafete inşallah güzel geçer Rabbim bana tekrar bebek nasip etti sana da eder Allahın izniyle 🙏🥰🥺😘
NazifesEnayAkup Korkkutmam istemem ama sakın devlette olmayın bn hastanede yatarken Azeri bı abla vardı kadının çığlıkları yattığımız odaya kadar geldi kadın bı geldi sonrasında nasıl inliyordu öyle korktum ki hemşireler bile kötüydü orda
Namibosra Gurbetkizi çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın. Bir takım esortman götürün kürtaj sonrası giyersiniz, ped alın kanamanız oluyor. Ben tecrubesizdim hastanede verdiler bize ama siz alın yanınıza zararı yok. Bence biri size eslik etsin, işlemden çıktıktan sonra biraz mayhoşluğunuz oluyor anestezi etkisiyle. Destek görmek isteyebilirsiniz ust baş değişirken, hastane işlemleri vs.
Gurbetkizi Cok teşekkür ederim, işlemden korkmamak adına verdiğiniz bilgiler işime çok yarayacak. Eşim olacak yanimda, kayinvalide falan istemedim umarım ihtiyaç olmaz.
Hasret5506 Gurbetkizi ben kürtaj olduğumda doktorum 1 gece yaircaz demişti ağrı vs olur gibisine kanamada geleceği için 2 iç çamaşır ve yatak pijaması koymuştu eşim.. odaya nezmn geldim diye sorduğumda 45 dkda geldin aşkm demişti 🤲🏻😌😔
Mucizemses Gurbetkizi merhaba öncelikle geçmiş olsun 2 kere kürtaj oldum yakın zamanda Eşiniz yanınızdaysa kimseye ihtiyaç yok Ped terlik iç çamaşarı yanınıza mutlaka alın ben bide pijama almıştım işlem sonrası akşama kadar kaldığım için giydim kısa sürüyor ama psikolojik olarak zor açıkçası ama hiç korkmayın gelip geçiyor