Csmnvr 3 gün gecikmeden sonra erken gebelik testi yaptım. Eşimde problem vardı olmaz çocuğunuz dediler 5. Günün akşamı kan verdim 112 beta. 23. Haftadayim. Rabbim herkese nasip etsin ☺️ o yüzden bence kan ver geç döllenmeyse kanda çıkıyor
Sarkac Csmnvr sagolsn cnm bir avazda doğurursun inş senin peki gögüslerinde yeşil damar var mıydı? Dikkatimi çekti yeşil damarlarım çıkmış
Merve-metin Csmnvr rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🏻 haftasonuna kadar bekleyim olmazsam kan verecem
Merve-metin 1prensesannesi__ bilmiyorum canım ilk defa bu kadar gecikmem oldu kist filan yok ama acaba kist mi oluştu diye düşünüyorum adet olursam eğer kontrole gidecem bi tekrardan
humeyrasmother Merve-metin sende galiba ben gibi olacan cnm bende gecikmenin 11 gününde pembe geldi 2 gün sonra pedin yarısının çeyreği diyim açık kahve geldi kesildi 2 buçuk gün sürdü sonra çamur gibi akıntı oldu kesildi 1 günde normalde cumartesiden bu yana şakır şakır adet görmem gerekiyordu düne kadar bugün bitip yarın temizlenmem gerekiyordu ama yok akıntıda kesildi kist felan var sanırım cumartesi özele gidecem burda devlette randevu bulamıyoruz
Sarkac Merve-metin bende beklicem yine test alır yarın sabah denerim. Yoksa beklicem pazartesoye kadar birde mememde ydşil damarlar belirginleşti. Birde şey duymuştum hamileysen kirpiklerin yapışır o da var bakalım
Csmnvr Merve-metin amin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Peki bu şekilde gecikme yaşarmıydınız yoksa ilk defa mı oluyor. Ay çok heyecanlı Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Merve-metin Sarkac rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel haberler alırsın canım 🙏🏻 dün bende aşırı karın ağrısı ve bel ağrısı vardı bugün hiçbişey yok anlamadım ya mevsimsel yada kist filan oluştu bilmiyorum bakalım bekliyorum şuanda hala
Sarkac Merve-metin neyse bekleyelim rabbimden hayırlısiyla ins olur. Yine test yaoarsam haber veririm
birmucize1 Merve-metin allahtN umit kesilmez kuzum umudunu kaybetme dua et hala adet olmadin sonuc olarak
Merve-metin birmucize1 yok olmadım canım hala bakalım adet olana kadar umut var olursam da yeni ay yeni ümit diyerek başlayacam üzülmek yok 🙏🏻
Kitapkolik660_ Merve-metin erken gebelik testi yap onlar daha güvenli daha garantili varsa çıkar artık
Merve-metin birmucize1 aynen canım stres çok büyük etken hayırlısı ne zamanda o zaman olsun inşallah 🙏🏻
Ebruebos Baya da gecikme olmuş ya. Adet olursan bence 2. Günü kadın doğuma git yumurtalıklarına bakar. Umarım bir sıkıntı yoktur. Stresten kaynaklı da olabiliyor ama mevsimsel de olabilir.
Merve-metin Ebruebos evet canım ilk defa bu kadar gecikme yaşadım daha önce oldu 1 kere söktürücüyle adet olmuştum ama ondan sonra tüm dengem bozuldu eylülde gitmiştim kist filan yok demişti doktor ama bu gecikme normal gibi gelmiyor adet olursam bende gitmeyi planlıyorum açıkçası kist filan mı oldu hormonlarda mı sıkıntı var ona baktırmam lazım
hulya_6363 Merve-metin hamile kalmya calisirken adet duzeninde gecikmeler yasanjr yani bende öyle olurdu.bazen 10 günü bulurdu .büyüklerimiz rahim bebek arıyor derdi.hakikaten de öyle oldu .ama doktora da göründüm tabi herşey temiz çıkmıştı ozaman strese girmeyip beklemek gerekir
Merve-metin Sevvalll42 bilmiyorum ki anlamadım bende hiç yumurtlama takibi yapmadım bu ay acaba geç yumurtlama mı gördüm diye düşünüyorum