reinamm Ssseval Haha şubatta gider ödeme yaparsn 🤗 o şekilde alırsın paketi ve doktor gerçekten mükemmel. Gidersen anlarsn demek istediğimi
Defnemmmmmm Baby_girl ben balat hastanesine gidiyorum çok memnunum ama doğum burda verilenlere göre biraz daha pahalı normal 4 bin sezeryan 4,750
Durununannesi80 Defnemmmmmm canım bende oraya gidyorum mehmet aygun memnunum 2. Gidişim birdahaki aya 4 boyutluya gircem 550 tl dediler dogum fiyatınada 4000 dedi senin dediğin gibi ama tahliller topuk kanı dogum sonrası kontroller filan birsürü sey saydı ücretsiz dedi birde hangi doktordaysan o doktor gece kaç olursa olsun geliyomus
SevenTunc Gaziosmanpaşa Avrupa şafak hastanesine gidiyorum normal 1000 tl miş sezaryen 2000 tl di muayene ücreti 65 tl Doktorum AKIN VARLIK
Sydnr SevenTunc benimde doktorum Akın varlık. Akın bey doğuma girerse ayrı bi ücret daha alınıyor mu. Bazı hastaneler alıyor da
nura23 Buketttsnr evet eminim. benim dediğim pendik bölge değil sadece sarıgazi özel bölge hastahanesi😊
byznr34 reinamm Ben de adını çok duydum o doktorun yarın için randevu aldım bakalım memnun kalırsam ben de hep oraya devam etmeyi düşünüyorum evime yakın☺️ Oda süsleme vs hakkında bilgi aldınız mı hastanenin paketleri varmışmış ya da dışardan organizasyon kabul ediliyor mu?
Keremasaf1 byznr34 bende kadrıye hanıma basladım inşallah memnun kalırız Süsleme benm içinde önmli,odaları gezdm temiz ve geniş👍🏼
Mrvibr reinamm canım 30 dakika cok değil mi yarım saat boyunca her gitmende nasıl bu kadar uzun muayene ediyor. Bilgi verir misin . Mesela ben medicanaya gidiyorum bahar besen’e 10 dakika anca muayene ediyor. Şaşırdım.. 😊
reinamm Mrvibr vala canm bebeğe uzun uzun baktı ilk gittiğimde. Hatta o kdar uzun baktı ki, sırt üstü yatmaktan orda kustum😂😂 psikolojik olarak çok destek oluyor. Şunu ye şunu içi. Bebeğin 5-6 fotosunu çekiyor beraber seçiyoruz falan. Çok tatlı dr😍2 kere gttim ikisinde de böyleydi
Keremasaf1 Mrvibr kuzenım bahar hanımda 2 cocugunu dogurdu,cok memnun kaldı, Ben pek ısınamadm,medıpol e gectm
Mrvibr Mrvibr canım ben kadriye erdoğana gitmeye karar verdim sen suan kaç aylıksın☺️ Hala aynı mı düşüncelerin . Ben şikayet duydum da o doktorla ilgili. O yüzden bi tuhafım . Uzun uzun konusmak istiyorum hastane ve doktor hakkında . 🙈
erkilicc Aynen özellikle ilk gittiğinizde çok bakıyor. Bana da öyle yapmıştı. Şimdi randevudan çıktım bende herşeyi detaylarıyla anlattı. ☺️
Sunaz Bugün çamlıca medipole gittim cok yeni ve tertemiz hastane oldukca ilgilililer. Odalar güzel sezeryan ücreti 1550
Sunaz reinamm bende bugün kadriye hanıma gittim .. cok pozitif ve ilgili bir doktor ... 32 . Haftamda doktor ve hastane değiştirdim kesinlikle medipole karar verdim ...
milaninannesi Sunaz ay bende uskudar yunus emreye gidiyorum.ama bugun akrar verdim daha gitmem bisey sitledi doktorum cok.kirildim.ameliyati 3.500 dediydi bende simdi sizin dedignizemi baslasam ya