Seval0sevall Kızlar silik ama ben gayet net görüyorum sabah ilk idarla yaptım bugün tam 6 günü var mı iki farklı test biri daha net diğer ondan biraz daha silik
Pamiramsi Seval0sevall üzmek istemem ama bendede böyle olmuştu çok ümitlenmiştim, kan verince hüsrana uğradım. Kan vermeden kesin gözüyle bakma derim. Yine de hayırlı olsun 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merve-metin Seval0sevall canım içini açtığın için çoookk silik bi çizgi gözüküyor ama sen yine bi kan ver en garantisi kan çünkü
Baycam Seval0sevall benim bundan daha da silikti kan verdim 16 çıktı gebelik var büyük ihtimalle canım hayırlı olsun
Cinarsaitinannesi Seval0sevall çizgi var hayırlı olsun yakinlastirmadim bile resmi direkt belli oluyor
Rabiul @Seval0sevall hayırlı olsun tam net gözükmüyor ama silik gördüm bende hastaneye gidip kan ver sonuçları bizimlede paylaş 🫶
Sarkac Ben göremedim adetine daha var bekle bence benm.gbi bende test yapmamak icin kendimi zor tutuyrm
Hasret5506 Seval0sevall geç dollenme olmuş büyük ihtimal kan ver cnm direkt insalg gebesindir bende geç dollenmenin 9 günü yapmıştım baya netti betam 65 gelmişti şuan 21+2 yiz
Seval0sevall Merve-metin Kivircikkuala açsam da açmasam da göründü kamera net değil diye açıp çektim inşllah vardır
Merve-metin Seval0sevall inşallah vardır canım gözün aydın 🙏🏻 benimde gecikmenin 4.günü bugün test yapmaya korkuyorum ama yapmam gerekiyor artık