sila_42yigit Tugceinciuak. Yok canım acimiyo rahmine açıklıyorlar o çok az acıtıyor onun dışında hiç acı hissetmedim
hulyaca 12hafsagunkokkaya96 ilki normal. İkinci zorunlu sezeryan. 3. De arası sadece 12 ay olduğu için o da sezeryan oldu ☺️☺️🌺
Ayseyllmz Tugceinciuak qlairista uygun değil ben memeeyi biraktirdiktan sonra başladım. Emzirirken kullanılabilirsin dediği ayrı bir doğum kontrol hapı vardı doktorum ismini vermişti onu kullandım emzirme döneminde ama aklımda değil ismi şuan 🥺
minik-02 pala123- evet canım var oğlum var dört yaşında ikizlerim var birde bunda da kısmet olursa baglatacam tüplerimi
minik-02 Tugceinciuak evet normal o zaman bende erken gittiğim de öyle demişti üç ay geçti sonra taktım
Tugceinciuak Mevlude_Sahin patlar yirtilir diye korkuyorum ben valla olabildigince yuksek koruma olsun istiyorum malum yeni dogum yaptim Allah korusun 😂
Mevlude_Sahin Tugceinciuak Sağlık Ocağı ebesi şey demişti eşin korunsun eğer delinme yırtılma durumu olursa sen de hap kullanırsın demişti. Ama eşim korundu hep isteyerek ikinciyi yaptığımız için bir dönem bıraktık. Yorumlara baktım da yüksek korumayla bile hamile kalan varmış 😂 yani insanın kaderinde nasibinde ne varsa ne yaparsan yap yeterli gelmiyormuş
Alexab Tugceinciuak ben de spiralin çok sıkıntı olduğunu duyuyorum. Kanama, kayma ve hamilelik yani kazalara hazır bir durum. 3 aylık iğne yaptırayım diye düşündüm. Geri çekilme de garanti değil çünkü.
babyshark__ Tugceinciuak 3 aylık iğne cok adet duzensizligi yapti spiral koruyor ama bende enfeksiyon cok yapti hep kokulu akintim oluyordu cikarttim ve enfeksiyonum gecti
nazli0306 Tugceinciuak spiral 3 yıldr onla ama artık dayanamayıp cıkarttm aşırı sancılı ve çok kanamalı gecıodu adet zaman ı çekilcek çile değil şu an çocuk düşündüğüm için cıkarttm korunmuyoruz
roseshah28 Ya ben 1 yıl geri çekilme yöntemi kullandım. Hamile kalmak istediğimde çekilmedi. İlk içime bırakmasında çocuk oldu. Böyle tahmin ediyordum zaten. Ama işte artık korkuyorum doğurduktan sonra nolcak
1prensesannesi__ Tugceinciuak benim yengem de aylik igne yaptiriyodu adetini kesmeye basladı senede 2 kere damla damla goruyodu en son doktora gittiginde 6 aylik hamile oldugunu ogrendi 😂 nasibinde varsa her turlu oluyo o yuzden en zararsizi olmalı bence
AdaKaranfili Hasretbsra02 dikkatli oluyoruz. Eşim dikkatli daha çok. İnşallah hamile kalmam.simdiye kadar iyi gidiyor.