Hulya-003 Ben gebelik testi yaptım ama daha günüm geçmedi silik bir çizgi çıktı ama ben korunuyordum resim ekleyemedim sizce hamilemiyim (üçüncü coçuk)
Ezoo28 Hulya-003 bende adetime 3 gün kala yapmıştım çok silik bı çizgi çıkmıştı kan testi verin hemen bence
Sarkac Hulya-003 benimde olursa 3 . Cocuk bende şüphelendim diye geldim. Bence var olmasa inan çıkmıyor
Angel161023 Hemen gidip kan ver erken döllenme olmuş olabilir ben adetimden 1 hafta önce öğrendim bu gün kesesini görmeye gideceğiz 🙏🏻
likapaa53 İlaç ilemi korunuyordunuz acaba birde ilk 5-10 dkda çıkan sonuç mudur bazen kuruma çizgisi oluyor
Hulya-003 Geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk 5 dk içinde çıktı bugün kan vermeye gidebilirim Yada evde tekrar kendim yapabilirim;)
Hulya-003 gulsahklycc çıkmıyor diye biliyorum ben negatif olduğunda ne kadar beklesen de çıkmaz herhalde ya
Hulya-003 gulsahklycc belirtilerinin var mı acaba benim göğüslerim çok şiş ve sıvı geliyor bide sol kasığım sancılanıyor zaten test yapma sebeplerim bunlardı hayırlısı olur inşllh
likapaa53 gulsahklycc 10 dk sonra çıkan çizgi kıruma çizgisi olarak biliyorum eltimfe yaptık iilk 5-10 dk bişey çıkmadı 10 dk sonra baktığımızda silik bi kırmızı çizgi vardı ama hamile değildi
Angel161023 Hulya-003 aman dikkat, spiraller bile tam koruma sağlamıyor en güvenli koruma yöntemi deri altı implant. 😂
Hulya-003 Angel161023 spiral vardı normalde durmuyor bende spiral kaç kere denedim deri altı işlemini araştırıyordum canım normalde aklımdaydı sürpriz çıkmasaydı karşıma :)