hkrks Kızlar merhaba, oğlum 20 aylık gün içinde sürekli beni babasını babaannesini veya cansız cisimleri öpüyor ve bunu uykusunda da yapmaya başladı fakat uykusunda sadece beni öpüyor ve yüzümü okşuyor. Sizce nedendir hoşuma gidiyor ama biraz garip gelmeye de başladı açıkçası 🤦🏼♀️🥲
Nemregn hkrks bizim kızda öyle uykuda değilde gün içinde bebeklerini öpüyor eve annem babam geldiğinde gittiğinde, geçen elektrikli süpürgeyi öptüğünü gördüm bence öpünce herkes beni daha çok seviyor algısı oluştu ama kendi içinden gelince öyle kızım hadi anneyi öp değince öpmüyor sizinde öyle mi?
Sumsumm hkrks bana cok tatli geldi bu. Benimde kizim uykusunda bile olsa koluma sarilir surekli kolumu oper hatta suan kolum onda tek elimle tutuyorum telefonu 😁 sarılma ve ilgilenme ilgi bekleme huyu bizimkinde de var cokta tatlilar bence garip degil annesi. Yabanci kisileri opmek istiyor mu ?
MorKelebek54 hkrks yaa yerim ama🥲🥲🥲 bence ruyasinda seni goruyo olabilir cocuk sonucta ne kotu bisi olanilir ki biraz da çapkin olcak gibi kucuk beyfendi 😂
sevgdemr5 Yaaa yerim bende onu öpüyorum burdan kocaman çapkın 🥰❤️ bana tuhaf gelmedi açıkçası canım 🥰
Dguzun hkrks yaa ne kadar naif bir delikanlı olacak inşallah annesi❤️ Bence bi sorunmus gibi görünmüyor,en azindan ısırma vurma gibi reaksiyonlar göstermiyor ama tanımadığı parkta vs gördüğü kişilere de böyle yaklaşıyor mu gözlemlemek lazim ona gore sınır çizmek gerekebilir diye düşünüyorum
LamiyaCetinkaya hkrks Benim oğlum 3 yaşında, bebekliğinden beri hep öyle, sevgi dolu bir çocuk. Yabancılara yapmaz ama en çok ben, halası, babaannesi, babasını filan öper koklar sonra da “muahh be” der😀 Bu garipsenecek birşey değil, yabancıya yapmıyor sonuçta 😍