e_blue_sky_a NovaVina_ aynen ben de Denizciyim. Gerçi benim kız yeğenim var adı Devrim ve gayet memnun adından. Oysa Devrim isminde erkek de var tanıdığım. İlkay ismi de unisex mesela. Ben beğeniyorum galiba unisex isimleri yaa
Gamze08 NovaVina_ Şuan LGBTl denen şeyin artması Zamanın değişmesi ne bilim yani düşünsene okulda çocuklarin senin evladının ismiyle dalga geçtiğini veya bir kurumda bir yerde yanlış anlaşılması , Düşün listede isim var sen erkek bekliyorsun bir bakiyorsun kadın gelmis İster istemez o personel çalışılan kişiler Tuhaf bakar belki benim kendi düşüncem Siz bilirsiniz tabiki
Mercan_35 NovaVina_ Cinsiyet tektir özeldir.Bebeğin ismi cinsiyetine yakışır olmalı ve isim çokkk önemlidir enerjisel etkisi büyüktür.Neden bir erkeğe kız ismi koyup enerjisini kirletelim ki🤦🏼♀️
NovaVina_ Gamze08 Lgbt’li bireyler insanlık tarihi boyunca zaten hep vardı. Çağımız bilgi ve teknoloji çağı olunca, görünür hale geldiler. Ben isimlere cinsiyet kavramlarinin yuklenmesini manasız buluyorum acikcasi. O yuzden de unisex isimleri seviyorum.
Gamze08 NovaVina_ vardı ama Son zamanlarda da iyice arttı yaygınlasti. yani siz manasız buluyor olabilirsiniz sizin görüşünüz
miniskesi NovaVina_ özellikle unisex isim tercih etmem sanırım ama karşı da değilim. sadece bariz kızlara verilen bir ismi erkeğe vermek veya tam tersi durumu doğru bulmuyorum. ama mesela biz bebeğimin cinsiyeti belli olmadan ismini “deniz” koymuştuk, kız da olsa erkek de olsa deniz olacaktı :)
momqq Bazı isimler var ki unisex isim die geçer ama asla değildir olamaz yukarıya denz görkem yazılmış evet örnek bunlar güzel olur fakat alev bi erkeğe konulmaz bnce 🤷🏻♀️ bnde kızım olursa die ism bakıodum Aren ismini buldum unisex yazıodu ama erkeğede olur güzelde olur ☺️
Saco1 NovaVina_ bazıları gerçekten hem kız hem erkek için uygun ama mesela dediğin alev bildiğin kadın ismi, herşeyi cinsiyetsizleştiremeyiz bence. Alev bi erkekte çok saçma duruyor. Ki ayrıştırma gibi olmasın ama alev deyince insanın aklında direk seksi ve bakımlı bir kadın canlanıyor 🙄
GulKeskin NovaVina_ Oglumun adı Kayra koyduktan sonra Unisex bir isim olduğunu öğrendim kızda hiç duymamıştım 🥲 Ozaman bilseydim belki vazgeçerdim bilemiyorum ama Koyana saygım sonsuz gerçekten hem kıza hem erkeğe olabilecek isimler var çünkü 🤷🏻♀️