Melisoz ben anadolu yakasinda pendikte oturuyorum.tup bebekle cok sukur hamileyim suan.ama gittigim merkez avrupa yakasinda.sislide memoriale gittim.ve cok memnun kaldim.tutmasaydi yine oraya giderdim.bu yakada laboratuvari ve dr u iyi olan tup bebek merkezi yok malesef.ki bu iste laboratuvar dr dan da onemli bunu anladim.en sin gelen zamla 48.800 tl idi tup bebek.ilaclar haric tabiki..yaklasik ilaclarda 30 bin tutar.80 bin kafadan cikar.baska merkeze gitsen en fazla 5-10 bin karın olur.ama emin ol o kdr para icin iyi olani tercih et.cunku hormon alicaksin,umut ediceksin,git gel yapicaksin.5-10 bin icin olasiligini dusurme.benim tup bebek raporum oldugu halde ben tamamen ucretli yaptirdim onu kullanmayip.iyi yer olsun diye.bu verdigim rakamlarda bu arada sadece ilac+tup bebek ucreti.eger farkli.jslemler uygulanirsa ucret artar.mesela ben 35 ustu oldugum icin pgt yaptirdim embriyolarima.4 adet embriyom pgt asamasina gelmisti.4 unude pgt ye gonderdik.her embriyo basina 295 dolar odedik.toplamda 4 embriyo icin 32 bin lira ekstra ucret odedik..tercih senin oluyor tabiki yaptirip yaptirmamak.ama mesela ben iyiki yaptirmisim diyorum.cunku 3 u sagliksiz geldi 1 i saglikli geldi.cok sukur o 1 tane tuttu..eger yaptirmasaydim muhtemelen digerleri daha kaliteli gorundugu icin once onlari transfer ediceklerdi ve ya tutmayacakti yada dusuk olcakti.bosa umit bosa zaman kaybi olcakti.ve sonraki kalanlar icin tekrar transfer ucreti odicektik.neyse yani memorialden cok memnun kaldim.cok sistemli calisiyorlar.