Beyzanury1234 Kızlar doğum olacak sabah korkuyorum nolur dua edin bana bu panik atağım nasıl geçer bilmiyorum
Nilsuubuz Beyzanury1234 ay sabah benimde doğumum var spinal olucam hayirlisiyla bitseydi çok korkuyorum
NovaVina_ Beyzanury1234 dogumhaneye almadan sakinlestirici vereceklerdir zaten damardan. Hic endiselenme. Cok guzel gececek 🌸🙏🏼
gamzee07 @Beyzanury1234 korkocak kadar deyil sadece bebeği çıkartırken az hisset çeksin az ayakkalanınca illa ağrın olur ufak ufak yürü cnm bnmimde ikinci sezaryan olcak 🥳🤲🏻🥰❣️
Beyzanury1234 gamzee07 sancım çok oldu doğurdum kızımı hissetmedim sezeryan da bişey ama şuan belim sırtım ağrıyor aşırı
3prens1prensesmom Beyzanury1234 korkma canim allah yardim ediyor bende 12bucukta sezeryan dogum yaptim toparladim kendimi 🥰
NovaVina_ Beyzanury1234 yaaa 🥹 nasilsin peki ? Korktugun kadar miydi ? Ay beb hic dogurmadim daha 😅 gozleriniz aydin olsun canim 🌸
gamzee07 @Beyzanury1234 çok geçmiş olsun canım darısı bize inş Allah analı babalı büyütsün ağrı kesici vermedimi doktorun canım su geçirmez batlar var al duşunu al bi sıcak sula rahatlar sın 🤲🏻benim de sancım var geceden belli ne olcak bilmiyorum bugün bakalım 🥲🌸🤲🏻
Rvzaa Geçmiş olsun canım gözünüz aydın olsun bikac gün olur sancin duş al sıcak tut kendini daha iyi gelir ameliyat oldun sonuçta normal sezeryan sancısı
Pinaargunes Beyzanury1234 yaa rabbim.saglikla kucagina almayı nasip etsin aynisi bende de var güzel saglikli haberlerinizi bekliyoruz🙏😍😢