Ceydakrtpe22 Kızlar detaylı ultrason da bebegın böbreği biraz büyük çıktı doktor erkek çocuklarda görülen bişey bu dedı kendi doktoruma gosterdıgım de 32 haftada tekrar bakacağız çok önemli bi durum değil dedi ama içim rahat değil yaşayan oldu mu böyle bi sorun
Yaprakdokumuseverr Ceydakrtpe22 Bazı şeyler doğumdan sonra da geçiyor. Bizde kalpte parlaklık vardı şükür geçti sonrasında. Doğunca kontrol ettirirsiniz. Bazı veriler yanlışta olabiliyor.
Balarisiii Ceydakrtpe22 benim oğlumunda öyle şuan genişleme var böbreklerinde perinatoloji bölümüne gidiyorum ama pek önemsemiyor doktorlar çoğunlukla doğumdan sonra düzeliyormuş kendiliğinden erkek bebeklerde oluyormuş genelde ben de öyle çok takmadım kafama açıkçası
Kelebek1_ Ceydakrtpe22 detaylı da bana da benzer şeyler söylendi başka bi doktora gösterdim aynı dediiin gibi dedi doktor burda da sordum erkek bebeklerde oluyormuş ya kendinden geçiyor yada doğumdan sonra düzeliyor dedi geneli endişe etme bende ilk zaman korkmuştum ama normal olduğunu anladım