Nurmert Civciv_annesi amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️ sizide öyle dedğim gibi önce evladınıza sonra da kendi sağlığınıza sağ salim kavuşun inşallah 🙏 tabi ki istediğiniz zaman sorabilirsiniz 😊
Yayiscanan Civciv_annesi gecmis olsun Allah sifa versin insallah sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı da🙏🏻🌸
esshn Rabbim şifa versin inşallah bebeğinizle beraber sağlık dolu, mutlu, uzun bir ömür diliyorum inşallah güzel haberlerinizi de alacağız 🙏🏻 Allah yardımcınız olsun
Ceku00 Civciv_annesi çok geçmiş olsun öncelikle. Benim de tiroit kanseri nedeniyle tiroit bezlerim alındı geçen sene. Doktorum çok rahattı, agresif bi kanser türü olmadığı için yayılması uzun zaman alan bir kanser türü olduğunu söyledi. Bendekiler çok küçük olduğu için sonrasında atom tedavisi vs ekstra hiçbir şeye gerek kalmadı. Umarım siz de hayırlısıyla atlatırsınız içinizi ferah tutun 🌸
Civciv_annesi Ceku00 umarım gerçekten eğer bu şekilde ilerlerse yazacağım size iyi düşünmek istiyorum belki sadece ameliyatla kurtarabilirim
MorKelebek54 Civciv_annesi cok cok gecmis olsun kuzum rabbim saglikla kcisgina almayi nasip etsin insallah 🤲🏻🤲🏻 bu hastalgiin tam olarak bebege ne gibi zarari varmis da aldirmani istediler senden peki
Civciv_annesi MorKelebek54 MorKelebek54 öncelikle teşekkür ederim amin inşallah 🙏 öncelikle ameliyatı kaldiramayabilir dediler ve sonrasında almam gereken atom işin tedavisinden kaynaklı bebeği doguramayacagimi solediler hamile oldugumuz için tedavi uygulamıyor ilaç dahi icemiyoruz ya onunla ilgili
MorKelebek54 Civciv_annesi anliyorum peki mesela digumu bekleyeyip sokrasinda bu dedigin tedavileri olamiyo musun yani cok cok mu acilmis bunlari yapmak icin bekleme sansi yokmu bu tedavilerin tekrar cok gecmis olsum kuzum
Damlammmm Civciv_annesi süreç su şekilde ilerledi önce atom verilmeden 15 gün önce tuzdan eksik bi diyet başlıyosun iyotlu tuz içeren hersey yasak zaten kağıta ne yemen ne yemen gerekti hakkında yazacak sonra verilecek doz miktarı benim 50 rai en düşük doz aldım 1 gün kaldım hastanede 75 100 şekilnde olanlar 4 5 gün kaldılar.
Civciv_annesi MorKelebek54 sole anlatayım bence süreç olarak ben normalde zaten tiroidlerim çalışmadığı için 59 lik takviye ilaç kullanıyordum ve her ay doktor kontrolünde kan verip takip rdiyorduk tiroit biliyosun ki bebeğin zeka ve gelişimini etkiliyor neyse 5 aya kadar böle sorun yoktu normaldi 2 2.5 lardaydi 5 aylıkken verdiğim kanda 5.60 çıktı sonrasinda zaten gelişti tüm olaylar bebeğin ameliyatı kaldıramayacağı konuşuldu ve sonrasında patoloji sonucu itibari ile görmem gereken atom veya işin tedavisi ameliyat sonrası içeceğim yüksek doz ilaçlar vardı bana iki seçenek sunuldu ya bebek ya sen çünkü hamilelikle beraber lenflere atlayabilir hormonlar tavan olduğu için şuan 150 Lik ilaç kullanıyorum ve buda profesörlerin takibinde ve son 3 aylık döneme girdiğim için zaten ameliyat yapamayacaklarını solediler ben kabul etmedim zaten de son 3 aylık dönemde bunun ameliyatını yapamayacaklarını bildirdiler bu yüzden ben bebeğimi de kendimi de seçmedim ikimizi seçtim aslında öle bı durum
yaseminkarakus0728 Civciv_annesi bende tiroid hastasıyım canım. Şey merak ettim belirtilerin var miydi yani boğazında ağrı gibi böle geceleri kuru öksürük gibi ve bazen yutkunurken batma gibi. Ben hamileyken ilk başta 50 mg kullaniyodum sona 75 kullandım doğumdan sona önemsemedim ve 1 buçuk 2 senedir bi gün iciyosam 4-5 gün icmemistim pismanim 1 aydır tekrar başladım düzenli kullanmaya ve geçen hafta tahlil verdim 2.58 çıkmış troid değerim ama söylediğim gibi bu tarz belirtiler var bende 1 buçuk aydır falan
Civciv_annesi yaseminkarakus0728 benimde 50 likle devam ediyordum açıkçası ben pek aksatmadim ilaçlarımı hamilelik öncesi veya sonrasında ama modüllerin varmiydi bana hasimato olduğumu solemisti doktor daha öncesinde modullerim çok ufakti bende 3 sene önce ultrasona girip baktırdım önemsemedim onlari ancak önemsemek gerekiyormuş başıma gelince anladım bendede gece yutkunurken tıkanma oluyor batma çok yaşamadım kuruluk vs oluyor ama smdi herkezde farklı olabilir doktora gitmende fayda var hamilelikte etkiliyor herşey etken olabiliyor mesela şuan en büyük sikinti lenflere atlanmasi Ama senin dediğin gibi dışarıda bı yumru hissedilmesi veya işte o belirtileri olanlarda var araştırıyoruz o süreçte öğrendik bizde
MorKelebek54 Civciv_annesi anlasim kuzum gerçekten cok zor bi durum her klsulda tehlikedesiniz. Allahim isizi korusun insallah. Rabbim benenfini saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Rabbim bi dert veriyosa hem seni unutmasigindandir hemde dermanini kendi verkcetir insallah dogumdanxsonra biran once iyilesirsin kuzum
gturlin Civciv_annesi Cok gecmis olsun Allah tez zamanda sifa versin insallah bebeginize de saglikla kavusun dua edecegim size🙏
yaseminkarakus0728 Civciv_annesi cevapladigin için teşekkür ederim. Ben hiç ultrason la baktirmadim hep aksattim pismanim en yakın zamanda baktiricam ama benim annemde hasimato onda da var troid 125 lik kullaniyo o ilacı