Civciv_annesi merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bebeğinize sağ salim kavuşur sonra da kendi sağlığınıza sağ salim kavuşursunuz 🙏 bizde de ben değil ama eşim ben hamileyken tiroid kanseri geçirdi yani şöyle eşim ameliyat oldu biz üstüne benim hamile olduğumu öğrendik . Çok çok zor bi süreç sizi çok iyi anlıyorum benimde hamileliğim süresinde çoğu zaman eşim yanımda olamadı radyasyon vs aldığı için , bende hamile olduğumu bilmeden maalesed radyasyona maruz kaldım ama şükür sorun oluşmadı , hangi cins kanser türünüz bilmiyorum ama yine en iyi kanser türlerinden biri tiroid evet adı kanser olunca insan tBiki ürküyo ama en azından en masumu . Bizimde şöyle başka bir hastanede yapılan çekimlerde kanser olduğuna dair bi teşhis koymamışlar sonra başka bi hastanede tesadüf eseri incelenen raporda kanserden şüphelendi o zamana kadar sayısı artmış ve büyümeleri olmuş olmasına rağmen metastaz yapmamıştı 🙏 umarım sizin de öyledir, ameliyatı da çok kolay bi operasyon gerçekten hiç korkmayın cerrahiınız iyiyse su gibi geçiyor sonrasında atom tedavisi vs şeklinde ilerliyor süreç Allah yardımcınız olsun 🙏