Minikheyecan Dünsabah planlı sezaryen ile doğumum gerçekleşti. Tabi ilk sırada ben vardım saat 9 gibi hastanedeki tüm işlemlerim yapıldı damaryolum açıldı ve ardından odamda önlüğümü giyip beklemeye koyuldum. Oğluşuma kauşacağım için heyecanlı, ilk defa ameliyat olacağım için tedirgin ve korkmuştum. Çağırıldım ve ameliyathaneye gitmek üzere sedyeye alındım. Ameliyathaneye vardığımızda bekleme salonunda adım teyit edildi ve bekledim.yapılacak ilaçlar hemşireme verildi ameliyat salonuna götürdüler ve spinal anestezi için pozisyon verildi beklemeye koyuldum.o sırada ameliyathane ekibi sürekli muhabbet etti benimle , doktorum geldi ve spinal anesteZiyi aldım ayaklarım ısındı uyuşma hissettim sürekli sordular iyi misin hissediyo musun diye. Tabiki ben de ikide bir sordum sıkıntı yoktur dimi ben ellemenizi hissediyorum diye. Yani işlemi anlıyorsunuz fakat acı ağrı yok. Doktorum ameliyata başladı 40 dk civarı sürdü sonra bebeğimin sesini duydum hemen bana gösterdiler öptüm kokladım ağladım tabi birde... sonra ona kavuşup kucağıma alacağım anı bekledim dikişlerim atıldı hiçbir acı sızı hissetmedim. Cok güzel geçti. Şimdi servisteyim iki gün kalacağız, ağrım sızım oluyor ama gaz cıkısı yürüyüs idrar yapma işlemlerini hiç nazlanmadan yaptığım için ciddi bir ağrım olmadı. Bebeğimi emziriyorum sütümde hemen geldi. Yavruşum da emmeye cok müsait 🐥 herşey çok güzel olacak 🙏🏻İnanın , oluyor. 💓
ysmmnk Minikheyecan benim de çarşamba günü sabah planlı sezeryanım var spinal olucam ben de inş. acısı ağrısı değil de aklıma saçma bişey takılıyo :) bu giydirdikleri önlüğün arkası ful açık mı? Nasıl götürüyolar doğumhaneye?
TugceArslan Allahım bir ömür mutlu huzurlu etsin yuvanızı. Böyle okudukça iyice heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum❤️
Minikheyecan TugceArslan aminnn çok teşekkür ederim darısı başınıza , tüm bekleyen annelerin başına 😍 mutlu sonla biten hikayeleri geceden sabaha kadar okuyup öyle girdim sezaryene ben cok olumlu anlamda faydasını gördüm tavsiye ederim 💓
Minikheyecan Haticeozturk sezaryen mi olacaksınız, hayırlısı olsun hiç korkmayın sonu coook güzel bitiyo insanın umrunda olmuyor o anlar 😍
Minikheyecan Deryadeniz63 38+0 da doğum yaptım bebişim 2440 doğdu kücüktü zaten ondan sezaryene alındım canım ben
Minikheyecan ysmmnk yok açık değil görünmüyor biryerin ameyathaneye kadarda odanda sedyeye bi alınıyosun ameliyat masasına kadat kalkmıyosun zaten
Tuos2306 Minikheyecan ay canım gözün aydın. Geçenlerde konuşmuştuk seninle :) bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun darısı bizlere inşallah. Sen onu besler büyütürsün güzelce. Banada çok moral oldun şuan:) minişine ve kendine iyi bak 😊
kardeleng Minikheyecan hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.Ben de pazartesi spinal anestezi ile sezaryen olacağım.Şeyi merak ettim dikişler atılırken tamamen uyutuyorlar diyenler var doğru mu acaba sizinki nasıl oldu?
Sennu Minikheyecan çok güzel 🙏🏻🌸🌸 çok geçmiş olsun göZünüz aydın bebeğinizle birlikte sağlıklı upuzun ömürleriniz olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah 🙏🏻🥰