SeherYILDIZI2746 Kızlar herkese merhaba 36 haftadayiz ve doğum belirtisi daha yok ve şöyle bir söz geçti çok telefonla oynanırsa çocuk geç doğar gibi bişey söylendi sizce bu doğrumu yani sizde böyle bir söylenti duydunuz mu?
Gamzecanpolat SeherYILDIZI2746 Hayatımda bu kadar saçma birşey duymadım hepimizin elinde telefon bakıyoruz çocuklar elbet çıkacak içimizde mi kalsın 😁
AleynaResul SeherYILDIZI2746 hayatımda ilk defa duydum yani kim uydurduysa sağlam uydurmuş şimdiki insanların elinden zaten telefon düşmüyo bizde dahil ama bu sene zamansız değilde genelde 41.haftalarda doğan bebeklerle karşılaşıyorum alakası yok bence
Glcn-61 SeherYILDIZI2746 yaaa kim uyduruyor böyle saçma sapan şeyleri komikte bi yöne rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur böyle şeylere kafa yormayın 😊
Hilalaktscbk SeherYILDIZI2746 Uuu yeni nesil hurafeler türemiş ilk defa duydum bunu 🤭 tabii ki fazla ilgilenmeyin farklı zararları olur ama doğumu da etkilemez 🤭
gamzee07 @SeherYILDIZI2746 yok canım benim elimden hiç düşmüyor du eşim uzanandı ozmn 38 haftalık doğmuştum oğlumu 🌷🫶
SeherYILDIZI2746 AleynaResul bilmiyorum ama neden acaba bu kadar geç oluyor kız çocuklari erken doğar ama çoğu kişi 39-40 da doğurmuş
Sksjsux355-- SeherYILDIZI2746 iyyyy gerçekten baydı bu batıl inançlar. Canım kim söyledi sana bunu? Neye dayanarak söyledi? Insanlar ne çok yorum yapıp kafa karıştırmayı seviyor. Hiç takma kafana böyle şeyleri ve inanma lütfen