Zseda Kızlar değerlerime bakabilecek tecrübeli anneler var mi ? Bazı değerlerin yanında Y yaziyor kafamı karıştırdı. Doktor onlara normal dedi ama internetten bakınca öyle cikmiyor
Mothertea Zseda maşallah kanın ne kadar yüksek 14 cıkmış hayatım boyunda 9 dan yukarı yükselmez post üstte kalsın başka bilenler çıkar belki😍
Mothertea Zseda sağlık ocğaında mı verdiniz tahlili kendi doktorunuzda mı doktorunuz mu söyledi sağlık ocağındakiler biraz korkutuyor umarım ciddi bir şey değildir kaç haftalık hamilesinz geçmiş olsun
Zseda Mothertea yok kendi hastanem,kendi doktorumdu. 7 haftalık oldum bugün. Çok teşekkür ederim. Yarın gidicem ama şu an hani bilgisi olan vardır belki bir şeyler söylerler diye yazmak istedim taktim kafaya baya
Mothertea Zseda inşallah bir sorun yoktur canım hiç takma kafana herşeyin ilacı çözümü var daha cok erken haftan umarım bilenler de yorum yazar geçmiş olsun
Nur2516 Nur2516 bu yüksek çıkan rubella ve anti cmv bağışıklığın düşük enfeksiyon olabilir karaciğer testlerin çok yüksek değil ama yinede dahiliyeye görün canım
Zseda Nur2516 evet bende yüksek cikmis dedim doktorda dedi ki o enfeksiyonu daha evvel geçirmişsin vücudunun bağışıklığı var demek dedi. Ama bana mantıklı gelmedi