seizetheday Panioku bana o kadar erken değil de 12 haftalıkken kız gibi demişti 29 haftalık oldum daha da soruyorum cinsiyeti ne diye 😂 aslında kız istiyordum istemediğimden değil sonradan erkek falan der diye korkumdan sanırım her şeyden önce hayırlısı tabiki ilk bebeğimde de kız istemiştim oğlum oldu bal böceğim çok seviyorum onu da💙💙💙
Patito__ Panioku benim drum 10. Haftada yapisindan erkege benzior dedi ama pipi gormemisti. Haftafa kesinlesti erkekti Ama kizlarda yanilma payi daha yüksek en kesin zaman gebelikte detayli ultrason bnce
Nermyn Panioku bana da doktorum 12. Haftamda %90 kız dedi yanılma payı yok dedi. 18. Haftamda erkek olduğunu öğrendik ve doktorumuzu değiştirmiştik. Yeni doktorumuz çok erken bakılmış o zamanda cinsiyet belli olmaz ben 14. Haftayı hep beklerim demişti. Ve %90 kız diyen doktor hastanenin başhekimiydi..
Panioku Smyklkc evet ama benim doktorum perinatolog olduğu icim her defasında detaylı şekilde bakıyor
Dteliff Panioku bende dün 11+3 de muayene oldum erkeğe benziyor ama sakın bişey alma 4 hafta sonra bakarız dedi sağlıklı olsun ama insan merak ediyor tabii☺️
Sibelnogma Panioku benimde doktorum aynı haftada kız dedi hatta biz inanmadık 2 erkek sornası Buda erkek dedik hep başka doktora gittik oda kız dedi öyle inandık 😍😁
Demir-annesi34 Panioku bende öyle erkek annesi olmayı çok istiyordum çok şükür rabbim nasip etti şuan yanımda uyuyor kuzucum🤍
electus35 Evet, bende 12. Haftada gittigimde öğrendim perinatoloji uzmanından. Onlar profesyonel oldukları için biliyorlar. Sonraki kontrollerimde de değişmedi sonuç.