2-3 ay oluyor alalı henüz kışa girmemiştik aldığımız da eşime keşke en başında evlenirken alsaydık neden bunca sene beklemişiz ki dedim o derece… bence her evde olması gereken bir ürün bana sorarsanız ben komşumun tavsiyesi üzerine Hoover marka tercih ettim bütçem o an ona yetiyordu ama şuan almak istesem Arçelik veya Samsung dan yana kullanırdım hakkımı çünkü benim kullandığım makinenin birazcık fazla sesi var çalışırken epey gürültülü onun dışında hiçbir eksi yönü yok.. çamaşırları soldurma kısaltma da yapmadı ayrıca sadece nevresimlerimi attığım da makine hemen bittikten sonra içinden almaz isem biraz kırışık çıkartabiliyor içinde beklediğinden dolayı olsa gerek ama biter bitmez alıp katlarsam kırışıklık söz konusu değil.. kısaca benim elim ayağım oldu diyebilirim helede kış mevsimine girdik hepten öyle birde bebek olduktan sonrasını düşünemiyorum iyiki almışız dedim eşime bence hiç ertelemeyin derim fiyatlar da günden güne artarken özellikle bütçeniz varsa hemen alın. Kayınvalidem 2-3 gün önce Arçelikten 21,500₺ almış mesela 12kg olanını bendeki de 10kg bu arada ☺️☺️