Drnzgn 7 aralığa gün verdi doktorum bu ikinci sezeryanim olacak 39+1 de olacak inşalllah siz aldınız mı günlerinizi çok heyecanlıyım ben biraz daha erken bekliyordum ama sağlık olsun 😁😊
Aaa122 Drnzgn bende 34. Haftaya girdim günü hangi haftanızda verdiler bende doğurmak istiyorum artık ya hareket edemiyorum artık
Drnzgn Mothertea çok geç veriyorlar benim ilk sezeryanimi 38+4 te almisti birde sancım oluyor nasıl olacak onu anlamadım
Drnzgn glbyzgkhn ne güzel canım hangi ay olacak benim ikinci mecburi sezeryan olmasına rağmen bekletiyor
Mothertea Drnzgn benim ilk 40+3 de almıstı bunu 39 da alyo daha erken alsın istemiştim hayallerim suya düştü
Drnzgn Mothertea ilklerde sıkinti yok çünkü normal yapma ihtimaline karşı brkletiyorlar ikinci zaten mecburi sezeryan erken alışverse ne olacak kaçıncı haftadasin şuan bebişin kaç kilo
glbyzgkhn iremkoftercioglu 2 gününüz kalmış heycanlimisiniz nasıl hisediyorsunuz 😍bizim 9 gun var aşırı heycanliyim
iremkoftercioglu glbyzgkhn çok da heyecan yapmıyorum neyle karşılaşacağımı az çok bildiğim için sanırım 😂 illa bir telaş oluyor tabi ama ilk düşündüğüm sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım inşallah diyorum
Haticengin17 İkinci sezeryanla dogum yapan anneler dogum hikayenizi yazarsaniz sevinirim benim de 2 ay kaldi ikinciler nasil olacak merak ediyorum
Drnzgn Haticengin17 15 gün sonra ikinci sezeryanimi olacağım ilki çok güzel geçmişti bu da inşallah güzel geçer olumlu geçerse buraya yazacağım ama olumsuz zor geçerse kimseyi korkutmak istemem
Drnzgn Zynpdmr ay hadi aynı gün doğum yapacağız demekki bende 38 lerde verir diyordum ama doktorum 39 a kadar beklemeyi daha iyi buldu zaten sancı vs bişey olursa alırız önce ama olmazsa bekleyelim dedi
iremkoftercioglu glbyzgkhn yok zor değildi hatta hemen ayağa kalktım ama bebekle hayat zordu sarılık gaz kabızlık derken biz annelerin zorluğu bitmiyor ☺️