Mia0121 Ankara-58 32 deyim şuan çatı ve popo kısmında ağrılar arttı uzanırken uyurken özellikle çok ağrı oluyor nefes daralıyor çarpıntı başladı her geçen gün daha zorlaşacak belliki 🤭
Denizyadaaras Ankara-58 idrar yolu enfeksiyonu var benim. Bebek sürekli hareket ediyor kasilmam ağrım oluyor bugün çok tedirginim kontrolümde cuma günü 🥺
01180322 Ankara-58 32 +5 çabuk yorukuyorum ve krnimin alt tarafinda ağrı oluyo birden. Bazen bebek sanki vjina ustinde oynuyo elimle tutuyorum😅
Ankara-58 Mia0121 canım bende aynı carpinti başladı nefes darlığı sanki çocuk ayakları yada kafası pozisyon naisl bilmiyorum gogus altımda ittiriyo gibi
Ebru3439 Ankara-58 bende de tam tersi hep aşağıdan tekme darbe yiyorum sanki rahime baskı yapıyor gibi naptı benim kız baş aşağı döneceğine yukarı mı döndü artık 😅haftasonu kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Arzu343434 Ankara-58 2 hafta önce benim de makatti doktor hatta böyle kalırsa zaten sezeryan olur demişti. Bugün baktı baş asagiya dönmüş sevindim
Ankara-58 Denizyadaaras hoşaf şeklinde kaynatın seker atmayın akşam yatarken bir bardak sabah aç karnına bir bardak için gün içinde 3 litre yakin şu içmeye özen gösterin
Izmirr359418 Melike9000 29+4 de 1564 gramdı 1 hafta önden gidiyor demişti ben 6 kilo aldım 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne kadar oldu ☺️ sizin nasıl