Evremoz Rozalii-67 doktorum gebeliğin başından beri folik asit de içeren multivitamin kullandırıyor ve emzirirken de kullanmaya devam edebileceğimi söyledi.
Rozalii-67 Evremoz bende kullanmaya devam edicem 3 aya kadar çünkü bebek gelişiminde önemli yer alıyormuş
Rozalii-67 Evremoz ya ben bugün gittim kontrole bebeğin kalp atışını duyunca soracağım soruları unuttum ya
Kafiye34 Rozalii-67 bende bundan kullandım 14.haftada bıraktırdı diğer vitaminlere bide kan yapıcıya geçiş yaptım
Gloria06 Bana başından beri verilen multivitaminin içinde günlük 400 lük folik asit de var. 22. Haftadayım ve o vitamini doğuruncaya kadar kullanacakmışım.
Defocuk Rozalii-67 bende multivitamin kullaniyorum icinde folik asit var 24 haftadayim sonuna kadar kullanicam
Zseda Rozalii-67 ben hamile kalmadan 2 buçuk ay öncesinde basladim kullanmaya. 7 haftalık oldum hala kullanıyorum. Kullanmaya da devam edecegim
Zseda Rozalii-67 Tabii ki devam edin. Ben bunu çok arastirmistim çünkü. Folik.asit kullanımı bebek için onemli. Insallah sağlıkla dogsunlarda 🙏
Lutulut İlk 3 ay sadece folidoce kullandım. 20. Haftadayım muktivitamin ve demir kullanıyorum. İkisinde de folik asit var. Yani hiç bırakmamış oldum
Rozalii-67 Kafiye34 Kafiye34 bende daha sadece folik asit verdi ve enfeksiyonum vardı diye fitil verdi bugün