nurhuma17 Yarın nasip olursa doktor kontrolüm var 15+0 oluyoruz acaba cinsiyet öğrenebilir miyim ve şimdi öğrenilen cinsiyet degisirmi ilerde teşekkür ediyorum şimdiden.
mervemurat16 nurhuma17 15-16.cı haftada kesinleşir ama detaylıya kadar beklemektede fayda var tabi.ben 16 da kesin öğrendim dahada değişmedi
aslhnkrts9 nurhuma17 dr a gitmeden 40 dk önce falan şekerli Türk kahvesi çikolata ye öğrenirsin inşallah
asell13 nurhuma17 bende haftaya 15 haftalıkken kontrolüm var merakla bekliyorum burdan vişne suyunuda duydum tavsiye ettiler dene istersen tabi çikolata bol su hareketlenmesi için dr beklerken ne bulursan ye 😅😅 inşallah öğrenirsin bende öğrenirim haftaya 😅
Bsrrgl nurhuma17 bende bugün 15+0 da öğrendim. 100 de 99 dedi bende kendim gözümle gördüm zaten daha değişeceğini sanmıyorum. Bizimki kız.
nurhuma17 mervemurat16 ay çok heyecanlı doktor um 10. Haftada tahminde bulunmuştu ama yarın kesin öğreneceğim için aşırı heyecanlıyım 🥰
Aybarssmom__ Öğrenebilirsin ☺️ çok az bir ihtimal olur bu haftadan sonra ama 20. Haftada detaylıda tam belli olur
Aybarssmom__ nurhuma17 amin ☺️ benim doktorum 13 te tahminde bulundu hiç değişmedi sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻💕
nurhuma17 mervemurat16 doktorum da 10. Haftada erkek diye tahmin etmisti ben zaten biliyordum dedim güldü bu sadece bir tahmin tecrübelerime dayanarak söylüyorum demisti🥰
nurhuma17 asell13 inşallah arkadaşım tavsiyelerine uyacağım🥰 Asel hanım bu arada bitlis li misiniz acaba🥰❣