Hilaldabaan Filiz-kkn04 doktorum 12 de erkek dedi bugün gittim ikili tarama testini göstermeye 14+2 yiz bu seferde en değilim net değil diyor ya 🥹🤰🏼
Aseliimmm Filiz-kkn04 hayır doktorum küçük yanılırım dedi 13+5 te bende başka doktora gitmeyi düşünüyorum 11 haftada öğrendi arkadaşım imrendim
Sdtnrsvn Hafta da gittiğimiz de erkek dedi sonra biz bu kadar erken belli olmaz diye 1 hafta sonra tekrar gittik kesin erkek dedi biz de gördük, hayırlısı olsun hakkınızda 💐
Yaprakdokumuseverr Filiz-kkn04 cumartesi gidicem kontrole ama söylemez kesin :( ilkini de 16 da öğrenmiştim
Hilaldabaan Filiz-kkn04 Filiz-kkn04 ay keşke bana da ilk erkek dedi ama bu seferde kesin bir şey diyemiyorum dedi iki hafta sonra dörtlü taramaya gideceğim 16 haftalık olacak inşallah o zaman görürüz 🥹
cutecik Filiz-kkn04 oğlumu 12. haftada doktor söylemeden biz gördük buda maşallh kendini pek sakladı😀 14. haftada %70 kız dedi 19da hiç bişeyini göstermedi sırtından başka 23. haftada detaylıda kemik yapısı kız bekleyelim göstersin ddi bitmesine yakın gördü çok şükür😂
Filiz-kkn04 Hilaldabaan üçlü taramaya ne zaman girdiniz kaç haftalıkken giriliyor inşllah gösteriler de ögreniriz çok merak ediyorum
bircicekannesiyim Biz 13. haftada erkek olarak öğrendik hayırlısıyla :) işte burası pipisi diye gösterdi doktorumuz :) erkekler daha erken belli ediyor derler.