Musefa Pcosum tüp bebek tedavisi görüyorum geçen adetimden sonra kontrole gittim düzenli transfer öncesi ilaçlara başladık geçen 24 kasımda adet olmuştum daha adetime geçen aya bakarsam 5-6 gün var bugün kahverengi akıntım oldu hamile olabilir miyim
Hasdem Yerleşme kanaması olabilir Benim de adetime 2 gün kala olmuştu Ama ben anlamamıştım adetim erken geldi sandım Yurtdışında idik bi de Türkiye ye gelince yaptım test Hamileydim Ve kesemiz bile oluşmuştu Birkaç gün bekle öyle yap😇
Musefa Hasdem heyecanlandım inşallah vardır çok mutlu olucam belirgin bir ağrınız ne bileyim bir belirtiniz oldu mu lekelenme olunca benim karnım çok sert
Hasdem Adet gibi bir ağrı idi Çok da anlamadığım için Daha doğrusu aklımda değildi o anda hamilelik Çünkü öncesinde bir kimyasal gebelik yasamıştım Hayırlı zamanda keyifle gelsin sizinde diyelim inşallah Hertürlü mucizeler çünkü♥️
Hasdem Musefa benim de pembe ve kahverengi idi Pembe den kahve ye dönmüştü Güzel haberler alalım inşallah
Nevammm Benim de adete bir hafta varken kahverengi lekelenme yaşadım adet oluyorum sandım ama yerleşme kanamasıymış