Deli_hatun_7 Kızlar canım aşırı acılı bişey istiyor normaldede acı yerim ama suan boyut aştı zararlı olacağını bilmesem ekmek arası pulbiber yemek istiyorum ama zararlı bende daha kolay pratik acılı şeyler istiyorum varmı öneriniz 🥰🥰🥰🥰
Esra_4774 Deli_hatun_7 ben öyle oluca salam ve acılı ketçap bide arasına kornişon turşu koyup yiyordum sizin bebeğiniz erkek mi acabz
Deli_hatun_7 Gamzecanpolat ahahagaha bende hiç onu yapacak güç yok 😂😂 kocamda uyuyor uyanık olsa bişeyler aldırırdım ona😂😂
Bebi2 Ekmek arasi acuka gibi biseyolabilir salca ceviz ici pul biber vs ama midene dokunursa hamilelikten dolayi bilemem 😄
Deli_hatun_7 Gamzecanpolat hiiiii anladım yavrum İstanbul’da yaşıyoruz da ne sanki😂😂 aradığımızda yoğunuz getiremiyoruz diyip kapatıyorlar 😂😂 bazı yerler tabi hepsi degıl 😂
Deli_hatun_7 Gamzecanpolat ahahahah ne bilim iyisi bizi bulmaz geçenlerde canım bişey cektı demeyeyim şimdi ne cektıgını sende hamilesin sonra dağ başına nasıl getırelım derler 😂 neyse sürekli aldığım yere girdim yoğun diye siparıs almadılar bu sefer başka yerden aldım almaz olaydım 😂😂 sözde resimdekiyle bağımsız bişey geldi 😂😂😂 bizi iyisi bulmaz ki😂😂
Deli_hatun_7 Gamzecanpolat ahahahaa kullanıcı adını degıstır kız dağlar kızı reyhannnnn artık seni her gördüğümde formda bu isimle çağıracağım puahahahahahha 😂😂😂😂