Hilaldabaan Kızlar bugün doktorum suyu az içiyorsan içine tarçın limon falan ata bilirsin demişti internetten araştırdım limonlu suyun bebeğin bel ve beyin gelişiminde olumlu etki ettiği söylüyor siz içiyor musunuz suyu bol veya içine bir şeyler katıyor musunuz ☺️🤰🏻
Merverygood Hilaldabaan evet midemi rahatlatıyor limonlu su. Maden suyuna da limon sıkarak ve tuz atarak içiyorum. Tansiyon sorunum yok o yüzden sıkıntı olmuyor 🙂
Gebebiranne6 Hilaldabaan Mide bulantısından mecburen limonlu su içiyorum bende ama tadı bence bayağı güzel 😂🌸 Doktorum da sıkıntı olmayacağını söylediği için devam ediyorum hala 🫠
mavideniz6 Hilaldabaan Bulantılarımı hafiflettiği için ilk dört ay limonlu su içiyordum ama limonun düşük yaptığına dair söylemler olduğundan bir de tansiyon düşürdüğünden bir iki bardaktan fazla içmiyordum.Şimdi 31. Haftamdayım Limonlu suyu atladık limonlu çay içiyorum çok seviyorum böyle değildim yaa 🤷🏻♀️🫠
Hilaldabaan Aryaam bende tansiyon falan yok çok şükür limonu da çok severim oldum olası zaten birde böyle deneyeyim dedim normalde de çok su içen biri değildim ama idrar yolu enfeksiyonuna karşı dedi doktorum ☺️
Hilaldabaan Merverygood yaaa bende bugün denemeye başladım normalde su alışkanlığım yok çünkü birde böyle deneyeyim dedim bol su içmek lazımmış idrar yolu enfeksiyon olmasın diye ☺️
Syda78 3-4 lt su içiyorum içine bir şey koymuyorum normalde de çok su içen biriydim hamilelikte de aynı devam ediyor kendimi zorlamadan sürekli su içme isteğim var☺️
Hilaldabaan Syda78 yaa benim işte çok su içmek gibi maalesef alışkanlığım yoktu doktor da iç bol bol önemli dedi idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye ☺️
sedseda Syda78 maşallah ne güzel o kadar icebiliyorsaniz ben 2 bucugu zorluyorum ve akşama kadar tuvaletten çıkamiyorum😀😀 sizde durumlar nasil
Syda78 Hilaldabaan ona rağmen enfeksiyon çıktı ve düzelmedi sanırım hala devam ediyor suyu ihmal etmeyin az içerseniz daha yüksek enfeksiyon çıkma ihtimali olur doktorum az miktarda var dedi zamanla geçmeyince antibiyotik kullandım
Hilaldabaan Gebebiranne6 internette bebeğe çok yararı olduğu yazıyor beyin gelişimi açısından bile ☺️
Gebebiranne6 Hilaldabaan Yaa evet bende okumuştum☺️ Umarım sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🌸
Hilaldabaan mavideniz6 ama internette hiç düşüğe dair bir şey yazmıyor aksine gelişimi açısından fayda var diyor 🥹
Hilaldabaan Gebebiranne6 amin inşallaaah amiin sağlıklı olsunlar da başka hiç bir şeyin önemi yok ☺️❤️
mavideniz6 Hilaldabaan kan sulandırdığı için başlarda düşük vs sebep olduğunu biliyorum yalnızca , bilemiyorum zaten de pek önemsemedim limonlu su aşktır ma çiçektir😂
Egemoms1303 Limonlu su hep içtim içiyorum rahatlıyorum ama tarçın tüketimini tavsiye edeni duymamıştım hiç şuana kadar 🙂 doktorunuz dediyse vardir bir bildigi tabiki sifa olsun inşallah 🥰
Hilaldabaan Egemoms1303 ay limonu daha çok seviyorum başladım limonlu su içmeye ama biri düşük yaptırıyor falan demiş ama internette daha çok faydalı diyor nane limon düşük diyor 🥹
Egemoms1303 Hilaldabaan gripken de nane limon için diyorlar 😌 kız napcamızı şaşırttılar 🤭 Allahın izniyle hepsi şifa olsun çok fazla abartmadan içilebilir sanırım bide size doktorunuz önermiş ya 🥰
Hilaldabaan Egemoms1303 yok tarçınlı hiç düşünmedim bile direk limonlu su aklıma geldi yaptım içiyorum şimdi her yerde faydası var yazıyor zaten yaaa kötü bir etkisi tok bence ❤️
Egemoms1303 Hilaldabaan Ben bide kabuklu yiyorum 🙊 en sevdiğim şey ekmek arası peynir limon kabuğu ceviz 😂