Yalnizanne Tnbarz bebek büyüdüğü içindir bnm ara ara oluyo aniden kalkınca fln birdn bıçak saplanır gibi 😕
1prenses Yalnizanne aynen bi hissetmesi kaldı saglıklı olsunlar da gerisi önemli değil Rabbim isteyenlere hep versin 😍🥰
Boncukk123 Yalnizanne hicbsey hissetmiyorum canım o kadar üzülüyorum ki şu günlerde dün kontrolüm vardı 1 aydır bekliyorum bebegi görmek için triplerle uğraşıyoruz bide nefret ettim devlet hastanelerinden
Yalnizanne Boncukk123 evet devlet hastanesi çok sıkıntılı doktorum iyi ama hemşire sekreter hepsi suratsız tersliyolar suriyeli fln çok var onlara gıck olup bizden çıkarıyolar onlarda insan bizde güleryüz göstersen ilgili davransan ölmezsin ya sanki babasının hayrına çalışıyo böyleleri çok fazla o yzdn bnmde devkete hiç gidesm gelmiyo Allah ihtiyaç etmesin kimseyi öylelerinin eline düşürmesin
Boncukk123 Yalnizanne göğüs hassasiyetim cok var dolgun ve her geçen gün dolgunlasıyor şaşırıyorum +2 kilo artışım var bana kalsa hepsi göğüslerimde ucları ve kahverengi kısımlar cok şiddetli ağrı sancı yapıyor üzerine yatamıyorum atlet deyince bile acıyor
Boncukk123 Ftm7 evet canım sabah normal kilse anlamaz ama akşam altı aylık gibi gözüküyor hazımsızlık şişlik oluyor sanırım
asell13 Yalnizanne önemli olan gelişimleri 🥰 benim biraz göbeğimde kilomda vardı hala -2 kilodayım ama kıyfaetler olmuyor artık göbeğim büyüdü bacak ve kalça almış başını gidiyo zaten 😂
Yalnizanne asell13 öyle tabi ne kadar şükretsek az sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşalım hayırlı evlat olsunlar inşallah
Boncukk123 Yalnizanne insaAllah canım Rabbim nasib etsin saglıklı bi sekılde emzirmeyi de 🤲🏻 İlk gebeliğim
Boncukk123 Yalnizanne amin canım ne kadar stresten uzak durmak gerekse de ne mümkün insan gibi muamele istiyoruz sadece bu ama onlara cok geliyor demek ki illallah geldi Rabbim özele gidebilmeyi nasib etsin bana da hayırlı bi sekılde kolaylıkla 🌸
Yalnizanne Boncukk123 amin inşallah özelde doğum yapmanızda nasip olsn Rabbim hep iyilerle karşılaştrsn 😌❣️
GizemTuzcu Benimde göğüslerim dolgunlaştı,ilk üç ay bulantım hiç olmadı 3 aydan sonra bulantılarım başladı en kısa zamanda geçer inşallah.Hepinizin bebişleri sağlıcakla gelsin inşallah
Yalnizanne GizemTuzcu amin inşallah sizinkide sağlıkla gelsin 😌 ilk üç ay rahatmışsınız ne güzel maşallah bian önce geçsede diğer aylarınızıda kolay güzel geçirseniz