Merveinciadem 18+2 Şuan ilk gebeliğin olduğu için sanırım tam tekme gibi hissetmiyorum çok nadir içimde bir kıpırtı oluyor normal mi ? Erken mi henüz ?
Polenmom Merveinciadem tam anlamı ile 19 da hissettim çok geç geldi ama doktorum normal olduğunu söylemişti 🪽
Cigdem_48 Merveinciadem canım ben 17. Haftada hissettim ama bebeğin hareketi olduğunu sonra anladım çünkü çok hafif bağırsak hareketi gibi oldu gitti 😃🥰 dedim eşime hareketini hissettim diye sonra biraz daha büyüyünce yani 1-2 hafta sonra tam hissetmeye başlayınca anladım bebeğim olduğunu 😍🫠
3bebekannesiii Merveinciadem 12 den beri hissediyorum şuan 17+2 dördüncü gebeliğim ve çok net belli hareketlerimiz artık can yakıyo minnak adam
Kader-cevahir Merveinciadem bende ilk sizin gibi 18. Haftada kayıyor gibi hissediyordum şu an 24 haftadayız yerinde durmuyor resmen ve gittikçe hareketleri sertleşiyor ☺️
Mommy15 @Merveinciadem 18. Haftalarımda hareketlerini 21. Haftamda net olarak tekmelerini hissetmeye başladım💓🥰 bence çok normal daha birkaç haftası vardır net olarak hissetmen için ☺️
yaseminyildiz12 Benimde iLk gebeliğim şu an 33+2 deyim. 19.haftada tamamen hissetmiştim. Hatta dışardan gözüken minik minik tekmeLer vardı.