badem1 Kızlar 39+3um arka disimde diş etim asiri şişmiş ağrıyor ne yapabilirim dişçiye de gidemiyorum ha doğdu ha doğacak diye sabredeyim diyorum varmı doğal yollarla yapabilcegim bı öneriniz ????
Mitan badem1 karanfil yağı mutlaka al benimde suan öyle 3 aylığım ben zaten uyusturuyor hissetmiyorsun başka bısey kullanamıyorsun
emt badem1 tuzlu suyla calkalayabilirsin ağzını ya da karbonatlı su ya da kekik suyu biraz olsun iyi gelebilir
Cikalatambenim badem1 Merhaba geçmiş olsun benimde diş etlerim çok kötüydü hergün ağrı ve diş kanaması yaşadım Hünnapın karadut şurubu alın eczaneden doktorum önermişti. Çok şükür azaldı ve diş etim azda olsa kendine geldi.
Cansuu-h badem1 karanfil yağı ya da parolu ezip diş eti üzerinde masaj yapıp bi süre beklet ben de ikisi işe yaradı
badem1 Mitan yaa bu saatte de bulamam ki sabah ilk isim alayım madem parol içsem dedim kasilmalarimi falan etkilerse diye de korkuyorummm
badem1 emt tuzlu suyu denedim banamisin demedi karbonatlı suyu deneyim en azından elimin altında o var şuan veya kekik suyu 🥹
Mitan badem1 iç canım bısey olmaz parol sadece kullanabilirsin yatmadan iç rahat uyu sabah erken git eczaneden karanfil yağı al
badem1 Cikalatambenim peki kısa sürede etki etti mi çünkü benim dogumuma az kaldı ya zaten doğumdan sonra toparlanacak dis etim muhtemelen
Cikalatambenim badem1 Evet kullandıkça etti bide ben düzenli diş fırçalayan biriyim maalesef bunu 1e indirdim